treba mi jedna provera ako neko zna da li bmw e46, 06.2000. godiste motor 1.8i m43 ima euro3 standard i da li moze po nasim carinskim normama da se uveze evo broj sasije WBAAL31040AY29012
provera
Collapse
X
-
Comment
-
-
Originally posted by WizOtkuda sad pa to,znaci tumace zakon kako njima volja,gde to pise da mora da bude auto starosti do 6god a sta ako je star 5god a nije e3 tad nemoze?znaci dogodine ce biti samo 2001
Comment
-
-
moze glat da prodje to godiste. Ne znam odakle ti ta informacija za 6 godina? Da li ces raditi preko speditera ili u sopstvenoj reziji?
Jedino sto su e46 i zvanicno euro 3 od 2000. godine.
Sad sam gledao u autodati, taj 1.8l pocinje tek od 2001. god i to samo u 316 a posto je tvoj auto 318(vidi se iz VIN-a) moze samo da bude 1.9l za to godiste (2.0l pocinje od 2001.)
Comment
-
-
Neki dan dodjoše neki da pogledam auto koliko košta ugradnja da bi znali orijentaciju prilikom kupovine. Kaže lik ja sam prodavac ovo su kupci. Koji je auto pitam ja, Bravo 2001 god. Reko ja, to ima plastiku, ne ima metalnu granu, ma plastiku ma metalnu i tako odemo do auta a ono stvarno metalna ali je motor iz ranih devedesetih sav od one dubinske oksidacije aluminijuma. Sad ćutim i kažem, jeste stvarno je metalna i odem... Autu je skinuto bar 3 godine minimum.
Comment
-
-
da su dozvolili uvoz ko u CG imali bi vi za par godina svakakvog smeća kojeg se viš nebi mogli rješit!
dobro su to sve vaši zakonodavci smislili, jer da su dopustili takav uvoz sva krama iz hrvatske i bosne i okolice bi završila kod vas, kamoli sreće da su naši tako pametni bili, sada hravatska nebi bila njemački auto otpad!
Comment
-
Comment