Imam potrebu da dodjem do informacije o broju registrovanih automobila, markama i modelima u odredjenim Opstinama.
Kontaktirao sam Zavod za statistiku i odgovor je da gotove informacije nemaju ali da bi mogli da spreme, i to:
1. broj registrovanih putnickih automobila,
2. po markama,
3. po modelima,
4. po godistima
i sve to po Opstinama u Srbiji (bez Pokrajina) i zbirno za celu Republiku (bez Pokrajina)
E sad, traze "oko" 250 eur za uslugu cija izrada bi potrajala "oko" mesec dana.
I jos nesto, traze mi potvrdu da bi oni mogli da kontaktiraju MUP i provere da li im ovi mogu dostaviti trazene podatke.
Znaci, moze da bude ali ne mora da znaci.
Kako ne zelim da ispadnem skot i potvrdim im da bi oni proverili kod MUP-a i ovi kazu moze, pa Zavod meni da platim, a ja naravno nemam...
PITANJE je:
Ima li zainteresovanih za gorespomenute podatke pa da podelimo troskove???
Ako nikom drugom, podaci bi mogli da koriste radnjama auto-delova, servisima i sl. i svim poterncijalnim!
Kontaktirao sam Zavod za statistiku i odgovor je da gotove informacije nemaju ali da bi mogli da spreme, i to:
1. broj registrovanih putnickih automobila,
2. po markama,
3. po modelima,
4. po godistima
i sve to po Opstinama u Srbiji (bez Pokrajina) i zbirno za celu Republiku (bez Pokrajina)
E sad, traze "oko" 250 eur za uslugu cija izrada bi potrajala "oko" mesec dana.
I jos nesto, traze mi potvrdu da bi oni mogli da kontaktiraju MUP i provere da li im ovi mogu dostaviti trazene podatke.
Znaci, moze da bude ali ne mora da znaci.
Kako ne zelim da ispadnem skot i potvrdim im da bi oni proverili kod MUP-a i ovi kazu moze, pa Zavod meni da platim, a ja naravno nemam...
PITANJE je:
Ima li zainteresovanih za gorespomenute podatke pa da podelimo troskove???
Ako nikom drugom, podaci bi mogli da koriste radnjama auto-delova, servisima i sl. i svim poterncijalnim!
Comment