Pozdrav.. Evo skupilo se nekih parica pa gledam sta bih mogao da uzmem za nekih 5.000eur.... Posto mi treba veliki auto, sve ove male igracke ispadaju iz igre... Treba m nesto oko ili vece od 4,5m... Necu Mercedes, Audi i VW jer hocu mirno da spavam a ne da mislim da li cu sutradan naci auto na mestu gde sam ga parkirao...
Od vecih limuzina u obzir dolazi Lancia Kappa 2.0 20v i Renault Safrane 2.0...
Kappa godista 98-2000 a Reno oko 1997, zadnja serija, restilizovana...
Koji god da uzmem bice benzinac i ugradjivacu plin, kubikaze do 2000 zbog registracije...
Sta je po vama bolje od ova dva automobila i zasto???
Licno mozda vise naginjem na Lanciu ali ovi oko 2000godista imaju plasticnu usisnu granu a onda mi je ugradnja plina 1350eur sto mi se uopste ne dopada i ne verujem da bih to mogao da platim...
Da li je uopste neko sa foruma cuo da je neko zamenio plasticnu usisnu granu sa metalnom i time omogucio ugradnju jeftinijeg sistema???
Jer ako postoji mogucnost da se plasticna grana zameni sa metalnom, a motori od Lancie koji su stariji od 1999 imaju metalnu, onda bih to uradio i ugradio bih lambda kontrol sistem koji je vise nego duplo jeftiniji od sekventa... Naravno pitanje je da li sve pase sraf na sraf i da li je to uopste izvodljivo...
Pozdrav!
Srdjan
Od vecih limuzina u obzir dolazi Lancia Kappa 2.0 20v i Renault Safrane 2.0...
Kappa godista 98-2000 a Reno oko 1997, zadnja serija, restilizovana...
Koji god da uzmem bice benzinac i ugradjivacu plin, kubikaze do 2000 zbog registracije...
Sta je po vama bolje od ova dva automobila i zasto???
Licno mozda vise naginjem na Lanciu ali ovi oko 2000godista imaju plasticnu usisnu granu a onda mi je ugradnja plina 1350eur sto mi se uopste ne dopada i ne verujem da bih to mogao da platim...
Da li je uopste neko sa foruma cuo da je neko zamenio plasticnu usisnu granu sa metalnom i time omogucio ugradnju jeftinijeg sistema???
Jer ako postoji mogucnost da se plasticna grana zameni sa metalnom, a motori od Lancie koji su stariji od 1999 imaju metalnu, onda bih to uradio i ugradio bih lambda kontrol sistem koji je vise nego duplo jeftiniji od sekventa... Naravno pitanje je da li sve pase sraf na sraf i da li je to uopste izvodljivo...
Pozdrav!
Srdjan
Comment