A sto se tice Skyline, necu puno da pricam, ali je auto sa svojim postojanjem samo dao domaci zadatak drugima u autoindustriji kako se pravi auto. Ko da sam ga ja pravio za sebe, sto se vesanja tice.
Sto se tice motora, ima dosta da se radi, malo je bezmocan sa svojih 330KS, no o tom potom.
Ovo je prvi put da sedim u jednom japanskom autu koje nema trunke osecaja japanskog podbacivanja i stednje. Retkost.
Nisu dali domaci samo japanskoj industriji , mislim da je sto auto nudi, dovoljno da zagolica sve svetske kuce koje prave takozvane sportske automobile.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Haha... ubrzanje i zaobilazenja (preskakanja sa desne strane) neobzirnih vozaca koji nisu svesni svoje nesvesti kakve kornjace voze
Momenat ubrzanja i snimanje iznutra na sve strane sa kilometar satom, saobracajnom situacijom itd... preporucujem
Nije dug, 3 minuta videa je u pitanju samo ali, dovoljno da se vecina koja ima olovo u krvi najezi
Naravno sa BOOST komentarem na kraju: SKYFAN
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Masina je odlicna. I boja mi se svidja mada bi mu mozda bolje lezala svijetlo plava..................... ma i ja sam lud, kao i da je vazna boja ha ha ha. I sta kazes Boost, malo ti je 330 konja. Koliko znam SAAB-a si mislio da "dizes" na 1000 HP a ako ovoga ne nategnes do 1500 nista nisi napravio Sala naravno, mada ko zna. Lako ti to mozes da prebacis preko
Comment