Zeder u NS?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kabi
    CBC Veteran
    • 22.08.2006
    • 113
    • Novi Sad

Zeder u NS?

Gde da ugradim zeder u NS? Preporuke? Ili da stavim bear lock? Passat je u pitanju
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

vidi ispod nadvoznjaka levo imas servis, kada se ide prema najlonu iz pravca centra

Comment

• Kabi
      CBC Veteran
      • 22.08.2006
      • 113
      • Novi Sad

Znam da ima u Partizanskoj i u Vase Pelagica(ugradnja je u Veterniku),jel ima neko iskustva sa ovima?

Comment

• fantastik
        CBC Senator XXL
        • 28.07.2005
        • 417
        • Novi Sad

mislim da je bilo price o ovome i da je zeder provaljen

Comment

• Cacanin
          CBC Senator XXL
          • 10.10.2005
          • 343
          • Cacak

Ne znam brate da li je provaljen , sve bre lopingeri , barem u Cacku je bila neka frka ali se na kraju ispostavilo da decko nije ni zakljucao Zeder !
          Naravno ukrali su mu auto !

Bas me interesuje da li ima slucajeva da je auto ukraden sa zederom , i koliko im { (lopovima) m**u im j***m } TREBA ?

Izvinjavam se na ovome gore ali sam ogorcen !

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

Zeder je ili provaljen ili oni kopiraju ključeve pa daju lopovima... vidite na vrelegume forumu, covek kaze da su mu ukrali vw boru za zakljucanim zederom i vratili mu uz otkup...

Comment

• Cacanin
              CBC Senator XXL
              • 10.10.2005
              • 343
              • Cacak

Ne znam brate ali kad bih ga nasao u autu upucao bih ga u OKO

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Marko001
                Zeder je ili provaljen ili oni kopiraju ključeve pa daju lopovima... vidite na vrelegume forumu, covek kaze da su mu ukrali vw boru za zakljucanim zederom i vratili mu uz otkup...
                I i taj VG je mustra za dokaz.....
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dekideki
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1914
                  • Beograd

price prepricavane vise puta
                  ukratko, jos par dodatnih informacija od mog kucnog prijatelja, prvog komsije, od pre mesec dana otpr. (covek je inace "uvidjajac" ovde, u BG)
                  *pita zenu ukradenih kola "jeste zakljucali Zeder"? zena naravno - "jesam". muz besan, preti da ce da ode sve da ih pobije (Zeder), scena... odvede moj komsija zenu na stranu do slicnih kola sa Zederom, da joj kljuc, kaze "ajde pokazite mi kako ste ga zakljucali". ona naravno, nema pojma. kaze pocrvenela "ne sme muzu da prizna, ubio bi je"...
                  *slicna situacija, pita - za zapisnik "imali ste neku zastitu?" kaze covek "kandzu!". pita ga posle, onako opusteno "daj covece, iskreno... ovaj auto nema sanse da se ukrade ako ima kandzu (celicni volan komplet). jesi je imao ili nisi?" kaze "jesam, u gepeku... "

pa sad vi vidite... mislim da neko ima interes da minira ljude pa plasira te "zvanicne" price i prijave iz SUP-a...

ne reklamiram, ali ovaj lik radi mnogo dugo i nikad nije cuo za slucajeve kradje kola sa celicnim volanom i - Zederom, odnosno - Kandzom...

poz.
                  .

Comment

• Cacanin
                    CBC Senator XXL
                    • 10.10.2005
                    • 343
                    • Cacak

DEKI ne znam vise ni sam , ne kazem da ti ne verujem ali sve je moguce !

Kad bi uveli smrtnu kaznu za kradju ne bi nam trebao ni kljuc , mogli bi svi komotno da palimo na Dugme !

Lopovi u logore , pustite ljude koji posteno zaradjuju da uzivaju u svom novcu !

Comment

• fantastik
                      CBC Senator XXL
                      • 28.07.2005
                      • 417
                      • Novi Sad

Originally posted by dekideki
                      price prepricavane vise puta
                      ukratko, jos par dodatnih informacija od mog kucnog prijatelja, prvog komsije, od pre mesec dana otpr. (covek je inace "uvidjajac" ovde, u BG)
                      *pita zenu ukradenih kola "jeste zakljucali Zeder"? zena naravno - "jesam". muz besan, preti da ce da ode sve da ih pobije (Zeder), scena... odvede moj komsija zenu na stranu do slicnih kola sa Zederom, da joj kljuc, kaze "ajde pokazite mi kako ste ga zakljucali". ona naravno, nema pojma. kaze pocrvenela "ne sme muzu da prizna, ubio bi je"...
                      *
                      poz.
                      ma daj to su smesne price sta je problem zakljucati zeder pa to i malo dete zna da okrene kljuc.

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

poenta je da zena nikad u zivotu nije okrenula glupi kljuc. ogranicena, ne znam. da ne preterujem, to je ona situacija "ma nece zmija da ujede..."
                        ukrali kola i kola lopovi a da nisu ni znali na pocetku obijanja da je Zeder unutra. videli tek posle, otkljucan.
                        po meni, sistem bi trebao biti takav (kao i moderniji alarmi) da se blokira pri vadjenju kontakt kljuca, a ne da se neki drugi kljuc gura okrece vadi na drugu stranu, eto ima i zena kojima je i to komplikovano...
                        ovaj moj komsija me nikad nije slagao, a licno je provalio zenu, na foru. hebiga ne bi bio tako dobar u svom poslu da ne otkriva takve jedino preostale gluposti kao jedina logicna objasnjenja... ovde dolazimo do one cuvene "ako je on slagao mene, ja sam slagao vas"

poz. svima

P.S. brave su efikasne, ali samo protiv postenih.
                        P.S.2. kad vec imate zastitu, redovno je koristite.
                        .

Comment

Working...
                        X