FOCUS???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • divlji
    CBC Član
    • 20.02.2005
    • 48
    • ne vise Paris-samo Bataja

FOCUS???

Momci zanima me kakvo misljenje imate o novom Focusu sa motorom 1.4 80ks , treba da kupim sluzbeni auto kojeg ce voziti jedan covek i prelazice oko 100km dnevno mesovito grad-otvoreno. jos u obzir dolaze Kia Rio, Astra classic oba 1.4 a cena je svima izmedju 12000 i 13900e sa PDV-om
    hvala unapred
    divljina je moja vrlina

zašto ne 1.6 motor? ne verujem da je velika razlika u potrošnji goriva čak može biti na strani (malo) većeg
    po meni je svakako bolji izbor novog modela focus-a od astre G,jer i stari model focus-a je imao čvrstu karoseriju i odlična vozna svojstva.
    Kia rio nije za poredjenje sa ova dva,opel je u prednosti što se tiče mreže ovlašćenih servisa

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Od svih ovih pobrojanih Focus je ubedljivo najbolji.... Idi na 1.6 varijantu jer je karoserija preteska za 1.4 motor....
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• divlji
        CBC Član
        • 20.02.2005
        • 48

hmmmm slazem se sa vama ALI auto mi treba za juce a najjeftiniji focus 1.6 koji imaju na lageru kosta 17500e
        a da je slab jeste 0-100 14.1s V max 165 km/h mada boze moj necu ga ja voziti neka izgura 150-200 000 km i ok
        divljina je moja vrlina

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Definitivno je Focus najbolja varijanta od svih...ne razmisljaj o Kia i Opel , jednostavno je Focus daleko ispred

Comment

• NikBG
            CBC Član
            • 13.03.2005
            • 23
            • Beograd

Focus II je svakako najbolji automobil od ponudjena tri po svim aspektima. Moj drug je kupio bas tog Focus-a 1.4 80ks u maju. Imam prilike cesto da se vozim u njemu, a sam vozim Astru G, tako da...Mnogo je udobniji od Astre, veci, deluje cvrsce i kompaktnije iako je i Astra tu odlicna. Na kraju krajeva, dobio je 5 zvezdica na Euro-NCAP crash testu. Ima pozadi multilink vesanje, sto nema skoro nijedan auto u klasi i to bi, izmedju ostalog, trebalo da mu osigura najbolje vozne karakteristike.
            Ukupno gledano on je sigurno tehnicki najsavrseniji auto od ova tri, a verovatno i od svih ostalih u svojoj klasi (C segment-Golf klasa). Btw, Kia Rio je dve generacije iza njega, a Astra G jednu.
            A ja bih kupio Focus-a pre nego na primer Golfa V, posebno imajuci u vidu da Golf pocinje od 17000 EUR, bez klime, sa plasticnim volanom i jos slabijim 1.4 motorom, a Focus za 14000EUR sa klimom...Ovo kazem da ilustrujem da je to stvarno dobar deal, jer je bolji cak i od Golfa V, a dosta jeftiniji sa ovim popustom.
            Jedino taj motor...jeste slabasan, ali hoce da ide kad se pritisne i vrti se bez vecih problema i buke. Ako covek nema sportske ambicije, dovoljan je. Cak i natovaren, sa klimom, ide...nije da kida, ali ide

Comment

• divlji
              CBC Član
              • 20.02.2005
              • 48

hvala puno momci
              tako ce i da bude, bem li ga valjda ce da radi posao
              divljina je moja vrlina

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Ako kupujes sluzbeni auto mozda je Astra calssic ipak najisplativije resenje.Solidno se pokazao, nije skup,a kod pojedinih dilera ne gubis garanciju ako ugradis plinski uredjaj u ovlascenom servisu.Ako ce auto prelaziti blizu 40 000km godisnje, ugradnjom plina ustedece godisnje preko 1000 evra.Ovo vazi pod uslovom da je firma tvoja tj. da sam placas auto.

Comment

Working...
                X