Auto je relativno standardan a onako se ponasa.Nije moj,da ne ulazimo dublje u proracun
.Bratu je bitno da ide i ne pravi probleme(kad je procitao ovu nasu diskusiju samo je "
,nemate druga posla".
).
Ovu temu sam pokrenuo,nadajuci se da ce jos neki vozac,bas "jajeta",imati neki komentar.Posto nema takvog(osim @sri,uslovno),i dosadasnje dovoljno razjasnjava stvar.
Ali,mi smo Cannonci,tako da ... ako ste raspolozni ?!?
@Hermes NHF
.Znam racun,mlatio se i ja time nekad(i ja u stilu "popa i jarica"
)
.
Mene je i u pocetku bunilo to,sto po katalogu recimo,80 1.8N(75KS) ide max samo 167km/h,a ovaj 80 ovako.Drugo,@brick,gume su original valjda 175/70/14.Ako je tako,sadasnje imaju 5 mm manji promer tj. do 1% su manje.Proizvodjaci tolerisu do 2% + - za dimenziju gume?Znaci i tu moze malllo da dodaje.
Opet,da l' je menjan km sat,ko zna ...
Evo malo i "dokaznog materijala"
(tada su na pr. tockovima bile relativno dobre,TG 635 195/60/15):

Ovu temu sam pokrenuo,nadajuci se da ce jos neki vozac,bas "jajeta",imati neki komentar.Posto nema takvog(osim @sri,uslovno),i dosadasnje dovoljno razjasnjava stvar.
Ali,mi smo Cannonci,tako da ... ako ste raspolozni ?!?
@Hermes NHF

Mene je i u pocetku bunilo to,sto po katalogu recimo,80 1.8N(75KS) ide max samo 167km/h,a ovaj 80 ovako.Drugo,@brick,gume su original valjda 175/70/14.Ako je tako,sadasnje imaju 5 mm manji promer tj. do 1% su manje.Proizvodjaci tolerisu do 2% + - za dimenziju gume?Znaci i tu moze malllo da dodaje.
Opet,da l' je menjan km sat,ko zna ...
Evo malo i "dokaznog materijala"

Comment