Opusteno Prolupator...nismo se rugali ljudima u nevolji nego kolima...
Audi 80 "jaje"
Collapse
X
-
Pre svega sta ti znas o meni da bi dao komentar takve prirode?!
Da, verovatno ja nisam dovoljno kompetentan da imam svoje misljenje!
Totalno je nedolicno praviti raspravu ovde na licnom nivou pa cu iscoolirati!
Inace moja mala 146 ti naspram Audi 80 "jaje" je kao supersonicni avion u poredjenju sa Ben Hurovim dvokolicama!
Kraj rasprave...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ne znam kako nastade ova polemika, 146 vs 80.Jednostavno nije u opisu teme.Audi je definitivno odličan auto i uvek bih ponovo kupio dobro očuvan primerak.Taj motor sa Keihin karburatorom ugradjivan je i u Golfa 2(1985-86 g.CH tržište),a odlikovao se izuzetno malom potrošnjom i pouzdanim radom.Napominjem da je taj karborator imao ručni čok!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ljudi, jel pricamo o Audi 80 jaje ? Ne B4, nego ona prva generacija ? Ja neznam kako moze neko da tvrdi da je gepek veliki....ja manji i neprakticniji gepek nisam video u toj klasi, a ni u klasi ispod....katastrofa prava je gepek na jajetu
Comment
-
-
Da ne ulazim u detalje, ali lezanje Alfe i Audija koji su potpuno razlicite koncepcije, klase i godista je van svake rasprave.... Motori u Audiju su tek posebna polemika, jer motor 1.6 je smesan u svakom pogledu. Ali gepek, e tu mislim da suvise razlicito ocenjujete. Gepek ima uzan otvor i jako je plitak, ali zapreminski za ono vreme u toj klasi je bio pri vrhu po velicini.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Taj motor od 1,6 litara je bio odličan ali definitivno nema šta da traži u Audiju.Prtljažni prostor kod "jajeta" je zapreminski primeren tom vozilu.Problem je u obliku tog prostora, koji je zaobljen i jednostavno ne guta ništa što ima oblik kvadra i krutu formu!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
zapreminski, VDA normativ. papir trpi sve.
u praksi, jako mali jedva aktn tasna da stane.
vec samo jedan large (standardan avionski) kofer pa ne moze da stane.
oblik gepeka je jako bitan u konstrukciji auta za njegovu upotrebnu vrednost.
u taj AUdi 80 cak ne mogu da stanu ni najobicnije sklopljene kucen male merdevine koje staju glat u Juga.
ne moze da stane ni obicna TV antena.
o biciklu ili slicnom sportskom rekvizitu, samo u masti.
gepek ima otvor koliko bese, 30tak cm predmet moze da se ugura a sve vece samo na krov (koji je opet neupotrebljiv takav zakrivljen, sa malom nosivosti od samo 50kg bruto).
za mene, Audi 80 je promasaj decenije po upotrebljivosti za jedan porodicni auto.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
To sto jes', jes' ali za prevoz viskija je dobro posluzio. Jedino za te akcije ne treba nikako imati 1.6 motor, njemu treba pismena molba da krene.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment