Procitajte dobro ako vec niste!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Procitajte dobro ako vec niste!

http://www.elitemadzone.org/t221437-Za- ... of-madness

Coveku se svasta izdesavalo sa pomenutim autom. Necu nista da pominjem prvo procitajte.
  • Valent Vudriga
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 2778
    • USA

Prava Odiseja.

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Pa za neke stvari je sam kriv, koliko kapiram iz teksta, bas su ga vozali, a nije moralo tako da bude da se drugacije postavio.

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

a i ti kao da zivis u zemlji gde sve funkcionise, dobio je krs koji po svim pravima morao biti popravljen ili zamenjen. Njegova nesreca je sto zivi u zemlji gde su takve radnje moguce i gde musterija nema nikakvo pravo.

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

E, da je Pera Detlić odmah otišao u........
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

nije zemlja kriva, ljudi su...
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

procitao i jedva dosao k sebi..

zemlja jeste kakva jeste, ljudi jesu kakvi jesu, nista drasticno drugacije nije ni u drugim zemljama ali ono sto meni nije jasno je prihvatanje igre na casnu pionirsku rec, bez primene procedura (na papiru), bez zapisnika, bez pravovremenog (odmah) pismenog reagovanja na nadlezno mesto.
              u svemu tome ima i jedna meni cudna pojava, kupovina auta od komsije umesto od firme ili nekakav hibrid mutljavine... (?)
              uz to ta Dacia nije ni kupljena sto izgleda nije od starta jasno mladom "vlasniku" vec je rentirana- lizing sto povlaci drugacije medjusobne odnose.

ono sto je meni sumnjivo je sam start-
              auto ima 56km, boja ispucala/otpala sa desne strane na vratima i oko desnog fara.
              desni tocak i desna kocnica prbolem.
              desni trap vuce u stranu.
              nije ga bilo u prodaji a onda se volsebno pojavio.
              ne radi sistem pogona tockova-blokira se.

sve ukazuje da je auto bio slupan i to bas na desnu stranu spreda , onda na brzaka zamazan i ofrlje popravljen.

nema papira o preuzimanju- zapisnika.

citav niz pogresnih koraka sa obe strane, sad pitanje je postojanja namere prodavca da prevari laziranjem statusa (nov ili polovan) automobila i izbegavanjem obaveznih pratecih papira.

a o Integri Motors sam vec cuo odranije dovoljno ruznih opisa ponasanja da to ne bih komentarisao.

upravo u toku je njihova kampanja u kojoj ubedjuju da ce Dacia morati da poskupi +20% na postojecu bruto cenu zbog navodnog uvodjenja carine.

pre 2-3 godine kada je carina ukinuta Integra je i dalje naplacivala deo carine kao da postoji.
              sada, i kada se uvodi carina ona se placa samo na neto uvoznicku cenu na granici a nikako na bruto maloprodajnu.

poslovni moral, zaboravljena kategorija kod nekih
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• Skyline GT-R
                CBC Senator XXL
                • 13.02.2005
                • 806
                • Chicago - My Kind Of Town

Procitao sve...i i dalje ne verujem...kao da je neko seo i napisao neverovatnu pricicu...strasno

Njegova krivica mozda jeste sto nije neke stvari na vreme uradio ali...uglavnom sve je krivica dealership-a\prodavca.Nego, ovakve stvari su normalne za Srbiju...cudno bi bilo da je IMAO neka prava.Tu se samo gleda ko ce kog da zavrne

Originally posted by brick
                nista drasticno drugacije nije ni u drugim zemljama
                Da...mozda u albaniji...Rumuniji...Bugarskoj...Azerbedzanu..itd itd.U normalnim zemljama je to DALEKO od normalnog.Zna se kako se postupa sa musterijom kad je nezadovoljna i kad joj je prodatro nesto sto ne valja.

Comment

• mirko
                  CBC Senator
                  • 18.05.2006
                  • 202
                  • Prokuplje

Ovo nebi trebalo da čitaju oni sa slabim srcem
                  sve me glava zabole na pola posta
                  'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Procitah i jos sam uvek u neverici, a procitao sam DVA puta, cisto da se uverim da postoji tako nesto....
                    Koliko moras verovati u nesto novo (rumunsko savrsenstvo tehnike, diesel, s pogonom na 4 tocka koje je prestalo da se proizvodi i onda se volsebno pojavilo radi ispunjenja licnih aspiracija) pa da pristanes da to i kupis? Lako je reci "sam je kriv", ali nije tako. Podrzavam ga u borbi, ali slaba mu vajda. Nije dovoljno razmisljao. Mozda, da je pitao mamu, sve ovo se ne bi ni desilo ?! No, sad mu tako i covek nema kud.
                    DOBRO RAZMISLITE PREKUPOVINE i nikad ne dajte i poslednji novcic za automobil, a ovdasnji narod daje i 10% vise nego sto ima, e to je tragedije... A ne zastiti se dovoljno.. Vecinom nema ni nacina... Ovako mozemo do kraja vremena ili dok svi kolektivno ne poludimo...
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                    X