Auto oko 3000 evra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=13304

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=14587 ("neunistivi")

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=12913 (kopija sa 80% istih delova)
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Hermes
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 1306
      • https://t.me/pump_upp
      • bemve

Ja bih rekao da je bolje da gledas auto u dobrom stanju do 2500 evra, pa da imas 500 za eventualne troskove oko njega, a njih ce sigurno biti, jer to nije nov auto.....a i oko bebe ces da potrosis milione... pa je mozda bolje da ne das sve pare sto si skupio, nek ostane nesto za vanredne troskove oko kola, a toga ce sigurno biti ako nameravas da bezbedno vozis porodicu
      P.S. Za datu situaciju ja bih predlozio nesto do najvise 1400 kubika....

P.S.2 Ne ljuti se, ali imas velike sanse da kupis auto koji ce da ti zadaje neplanirane glavobolje, jer hoces da kupis na brzinu.....bolje dobro osmotri (posebno sto nisi vezan za odredjenu marku automobila) i kupi cak i malo stariji auto, ali da je u bas dobrom stanju
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Zloca
        CBC Senator XXL
        • 21.12.2005
        • 510
        • Novi Sad
        • Astra bertone turbo

Pa zar ima automobila oko 2500 evra u dobrom stanju? To su automobili stari 20-tak godina, vreme ih pregazilo, ne proizvode se vise delovi za njih, a odrzavanje delovima nabavljenih po otpadima i nije bas odrzavanje. Japance gledam da izbegnem jer apsolutno nista za njih ne mogu da nabavim u KG-u , kao sto nema ni servisa za iste. Sad sam malo navikao na enterijer mazde i onda kad vidim enterijere vozila oko `90. god, npr. golfova, fiat tipa, tempre, pa cak i crome... je*i ga, ne seda mi se za volan. Nije los enterijer bmw-a iz tih godina, ali za e36 nemam pare, za e30 imam, ali treba naci dobar primerak, a i potrosnja je 10-tak litara i registracija 20-tak hiljada din. A da uzmem dobar e30 pa da ugradim plin opet nemam para.
        Pogledacu za pocetak ovaj punto, jedino ne znam gde da odem da ga pogledaju i koliko kosta pregled. Ne mogu da vucem majstora iz KG-a, ima da izgubi ceo dan.
        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• Zloca
          CBC Senator XXL
          • 21.12.2005
          • 510
          • Novi Sad
          • Astra bertone turbo

Kakve su ove vectre `91.-92. god?
          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Trule k'o dinje!
            Ili vec varene,bar jednom!
            Ne mrzim ja Opele al' to je istina,nazalost.
            Mislim da gresis za delove tj. ima novih iako je auto stariji.
            U komsiluku imam:
            Omega LS 1.8 carb. '88. sa 5 brzina,teget,(mislim da bi je dao za 1.900) i
            Volvo 460 benz. '93. beli,neznam cenu(al' mozda bi se nasli) pa ...

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Croma se sigurno proizvodila do '98.

Sto se Fiata iz tog doba tice o Cromi sam cuo lepe stvari (od ljudi koji je voze i koji je ni za sta nebi menjali) a Tempre su druga prica. Proizvodiile su se do '95 u Italiji a posle toga u Turskoj i Poljskoj. Onako - nisu los auto ako coveku ne smeta malo cesci odlazak kod majstora zbog sitnica.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Zloca
                CBC Senator XXL
                • 21.12.2005
                • 510
                • Novi Sad
                • Astra bertone turbo

A renault 19?
                http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=14157
                MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

@ Zloca,

vidi, znam da je najlakshe reci nekome: "dodaj josh XXX evra pa kupi to i to". Teshko je za odredjeni, limitirani budzet naci najbolju/najisplativiju varijantu, iliti "best value" =]

E sad, tih 3000 evra limita je stvarno najzahebanija varijanta za kupovinu polovnjaka, shto vec verovatno i sam kapirash... Obzirom na chinjenicu da ce ti vrlo brzo trebati prostran, komforan i udoban auto u obzir dolaze samo srednja/visha srednja klasa, tako da mislim da taj Punto i slichne treba da izbacish iz "sheshira".

Da se vratim na pochetak... Ja ti najiskrenije savetujem da nekako ushtekash jos samo par stotina veverica, uzajmish ako treba, uzmesh kredit, shta god... Jer vec za 3300-3400 evra imash da kazhem solidnih primeraka u ponudi, ali ne zaboravi da ta cena ide dole za par stoja evra nakon cenkanja U tom rangu vec mozhesh da se dokopash nechega poput ovih modela koje sam na brzaka iskopao po netu:

http://www.kupiauto.com/auto/oglasi/21f ... 6ef8be6b02

http://www.kgauto.com/ponuda.php?id=330 ... -460-gle-i

http://www.kgauto.com/ponuda.php?id=333 ... m=BMW-325i

Ili chak:

http://www.kgauto.com/ponuda.php?id=360 ... ord-mondeo

PS. Jeste Ford, ali daleko od (ne)kvaliteta koji je bio karakteristichan za brend pochetkom '90-ih godina...
                  http://www.bmw.tv

Comment

• Zloca
                    CBC Senator XXL
                    • 21.12.2005
                    • 510
                    • Novi Sad
                    • Astra bertone turbo

Pa vidi, problem su pare jer sam vec duzan 600 evra (doduse caletu pa ga stalno zavlacim), tako da naknadna zaduzivanja dok ne vratim prethodno ne dolaze u obzir pa makar nemao auto. Jednostavno takav sam.
                    Sto se tice ovih oglasa:
                    1. mazda mi deluje ok ali nemam majstora za nju u KG-u i nemam tih 200-300 evra koliko bih morao da dodam.
                    2. ovaj bmw 5 je prodat, juce sam zvao. Njegov cale prodaje isti samo `88. delfin siva za 3500 (kojih nemam)
                    3. volvo nikad nisam uzeo u razmatranje, niti sam vidjao servise u mom kraju, ni prodavnice delova, niti znam kakav je za odrzavanje...
                    4. ovaj bmw se prodaje jos od leta, a mozda i ranije. Negde je na jugu, Raska, Novi Pazar, Sjenica, ne secam se. Mnogo je jeftin, branici mi nesto deluju ocotano, a potrosnja i kubikaza mu trenutno ne idu u prilog
                    5. pare...

Ne znam onaj renault 19 sto sam dao link kakav je za odrzavanje? Deluje mi zanimljivo, ima plin, sta znam...
                    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Rubi
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 519
                      • Beograd

Ako hoces manji auto, idi na Punto Mk.1 - ali Punto prilicno "drzi cenu", sumnjam da ces naci dobar primerak za 3000. Mozda, za tu lovu, da trazis Punto 75 sa skromnom opremom (bez klime i air-bagova). Sa 55 i 60 u osnovnoj opremi budi oprezan - mnogo njih su bili sluzbeni automobili i ekstremno mnogo su prolazili. Takodje, Puntu je mekana limarija - mozes da nadjes primerak koji je ocesan sa strane (sto ekstremno ruzno izgleda), a da mu nista bitno nije udareno (znaci, samo malo vrata, krilo, sajtna...). Takav primerak, ako je sve ostalo "cakum/pakum" bi ti se isplatilo da uzmes - limarija je cinkovana i ne rdja.
                      (\__/)
                      (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                      (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

uzmi ta pare .. i lepo daj za učešće ... i tih 3000 evra ima da ti pokrije oko 40 posto cene ovih automobila
                        1. Dacia Logan
                        2. Zastava 10
                        3. Chevrolet Aveo
                        4. Skoda Fabia

i neznam .. ima jos verovatno.

Ako se odlucis za polovan auto .. bolje uzmi manji , masovniji model gde su jeftiniji novi a ipolovni su dostupni i jeftini :
                        1. Punto
                        2. Corsa B.
                        3. Skoda Felicija (znam znam ...bljak...ali solidan auto sigurno.)
                        itd.....
                        LAko ces ih prodati kasnije i moze da se desi da za 2 god ne izgubis ni 500 evra na ceni..
                        A za prostor nebrini..beba je beba (imam i ja dvoje dece) ...
                        malom detetu netreba(mada neskodi) limuzina od 5 metara...
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• TAZZ
                          Banovan
                          • 30.05.2005
                          • 1409
                          • NBGD,SERBIA

SAAB 9000...... 2.0 Turbo...
                          PRAVI PORODICHAN AUTO....
                          I srki je iz KG.... pa moze da ga gleda svakih malo....
                          HAHA
                          Razmisli mozda moze da se nadje, a moze sigurno SAAB 9000 88-91 za te pare...
                          i da ima plin...
                          ZNAM SIGURNO!!!
                          Naravno da je dobar...

P.S.
                          Ja sam mog SAAB 9000 CSE 94/95. sa plinom uzeo za 3750 evra....

Znaci moze da se nadje...

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

a ova ponuda sto je @Sri98 naveo ... mnogo mi se dopada ova Karizma za 3500 soma sa sve autogasom ... auto nije mator 1996 godiste ... za te pare ako je solidan ... odlicna ponuda ...
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• TAZZ
                              Banovan
                              • 30.05.2005
                              • 1409
                              • NBGD,SERBIA

CARISMA ..... da lepo izgleda...

Comment

• Zloca
                                CBC Senator XXL
                                • 21.12.2005
                                • 510
                                • Novi Sad
                                • Astra bertone turbo

Gde da proverim punto u Bg-u? Sutra cu verovatno da gledam jedan.
                                MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

Working...
                                X