Lopovi iz parking servisa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Da li bi bio ljubazan da mi objasnis sta li bi ovo trebalo da ti znaci? Kakve VEZE ovo ima sa sistemom vrednosti? Ako mogu da nose sve i svasta po gradu, sa razlogom ili bez i da mozes bogu ocu da se zalis jednom kad te odnesu, pa mogu i ja makar jednom da im se smejem kad im to i ne podje za rukom. I kako si ti to povezao sa upucavanjem i sistemom vrednosti?

Usput to je bio moj auto, zaustavljen (ne parkiran!) nesto duze na mestu gde je samo parkiranje zabranjeno, uz sva 4, ja stajao pored njega, gospoda dosla i pored mene koji celo vreme STOJIM pored kola krenula da ga dizu uopste mi ne davsi priliku da ga pomerim, dakle nisu mi DOPUSTILI da se vratim nazad u auto kako bih ga pomerio. Mogao je da me opomene, naredi da se pomerim, naplati kaznu, sta god, ali ne, zapeli da nose i kraj. Nosi vam se? Evo, nosite...

Nije ovo prica o sistemu vrednosti, sudeci po tvom komentaru pre je o cinjenici koliko neki ljudi imaju predrasuda i daju svoj sud i misljenje bez tri ciste... Bolji ili iz nekog razloga auto takav kakav je bio, i odmah ste kriminalac...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

MA vozite Citroene sa hidraulikom,to nemoze da se odnese

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Ima vrlo mnogo veze sa sistemom vrednosti, tj. sa obrnutim sistemom vrednosti...

Situacija je po tvom opisu ovakva: Ljudi rade svoj posao (vrlo slabo placen) + imaju hrabrosti da pokusaju da dignu veliki Mercedes (sto je za pohvalu...koliko samo puta mozemo da vidimo da se neko us..e u tim prilikama) + opravdano hoce da dignu nepropisno parkiran auto... = e, oni su ispali glupi, to im se ne isplati i bas mi je slatko. Ko je tu "good guy", a ko "bad guy"?

"Upucavanje" je ovde samo dodatak u prici, moja fikcija, ali ne daleka od nase realnosti. Mogao sam da napisem i "isamarati, popljuvati, smejati..." ili nesto drugo. Odabrao sam bas najjaci opis - namerno. Mozda bi bilo sve sladje da recimo neko stoji pored i da im se smeje (tu sam situaciju video kada jednaput nisu mogli da dignu neki SUV...vlasnik je stajao pored i smejao i se i dobacivao "...momci, da pomognem malo...kako bre ne znate"...

Izvini, meni nista tu nije slatko...A mislim da kad procitas opet sta si napisao i kakvu poruku to nosi mislim da nije ni tebi cak i sa ovim "ublazenim" dodatkom na pricu koji si napisao.

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

Yuga,najvise nose ..svaki drugi pauk nosi Yuga..iako nije vise TOLIKO cest auto u gradu...
          Yugo je najrizicniji... ?
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Kada se pogresno parkiram, i kad me odnesu, mogu da se ljutim i na njih i na sebe, ali ipak znam ko je kriv a ko radi svoj posao i da ruku na srce ne mogu da se ljutim ni na koga drugog osim na sebe.

Kada me zateknu pored auta i maltene ne dopuste da se vratim unutra i pomerim ga i pokusaju da mi ga dignu maltene ispred nogu, onda je tu u pitanju vise inat i sviranje uz onu stvar, nego obavljanje duznosti. Je li poenta da mi naplati kaznu i odnosenje vozila, ili da ga sklonim da nekome ne smeta? Ko je TAD good a ko bad guy?

E onda ima da im se smejem ako ne uspeju.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Da li si im spomenuo da je to tvoj auto?!?!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• bigfoot
                CBC Senator
                • 13.04.2005
                • 224
                • Lower Hutt, New Zealand

Kada smo vec kod pauka i nosenja, imam jednu pitanje/konstataciju.

Koliko ja znam, a to mi je potvrdio i prijatelj, da po zakonu i propisu pauk ne sme da ti odnese auto na njihov parkin vec treaba samo da te prebaci na prvo slobodno parking mesto. A policajac je duzan da ti izda kaznu samo za nepropisno parkiranje, a oni ovako auto ti odnesu na njihov parking i naplacuju ti lezarinu, koja je preskupa ko da im je parking od zlata . Ili mozda ja gresim?
                “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• bakara
                  CBC Senator XXL
                  • 29.01.2005
                  • 977
                  • nBGd

Pa to ima logike, ali sumnjam ja da tako nesto moze...
                  Juce sam ja bio parkiran u onu slepu ulicu (zaboravih ime) koja ide prema zelenjaku iz g. principa, ulica je skroz strma, i sluzi samo za parkiranje...ali se nalazi u samom centru. E tu je juce pauk sve lepo pocistio (mene nije ), po zakonu oni bi trebalo da uklanjaju vozila koja ometaju saobracaj, ovde saobracaja nema, samo parkirana (propisno i nepropisno) vozila...
                  I koliko jos takvih slucajeva ima...
                  pozdrav

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

Dodatak:
                    nepropisno parkirana vozila koja ne ometaju saobracaj ne bi trebalo odnositi vec samo naplacivati kaznu, zasto to ne rade?

Zar ne bi bio mnogo veci efekat da pandur kazni svako nepropisno parkirano vozilo umesto sto insistiraju na odnosenju?
                    1500din je sasvim dovoljna kazna!
                    pozdrav

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Pa i jeste dovoljna, ali im slatko da odnesu auto pa naplate i to i lezarinu i jos ponesto.... a i ti se use*es kad vidis da ti nema auta, pa taxi do njihovog parkinga pa plati sve redom....

Vidis, i njima bolje (vise para) a i "vaspitnije" je ka tebi kao vozacu
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                      X