Da li neko moze da mi kaze kako se meri ubrzanje do 100km/h.Imam Tipo 1.9 TD 95 godiste i odvijena mu je bos pumpa.Fabricki mu je vreme 12s ali sam ja sa startanjem iz mesta do 100 stizao za 9.8, 10.s Unapred hvala
Tipo 1.9 TD 0-100km/h
Collapse
X
-
-
Originally posted by BOOSTZidni sat na zadnjem sedistu, nikako sa klatnom u amplitudi pravca kretanja auta
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Originally posted by 75tsGPS mi se cini da ima malo spor odziv..tj kasnjene tako da mozda je dobar za max brzinu ali za trenutnu tesko.
Comment
-
-
Uzmes DV kameru, snimas sat (kojem verujes ili neverujes) i u npr WMM programu imas 1/25 sec podelu. Mosh da uhvatish kazaljku ma gde da je u "pizza" dlaku
Takodje i sam start.
No, nebi bilo loshe da kalibrises sat za 100km/h.
Mozda ako poznajes nekog pandura sa laserom da se malo poigrate prvo.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTUzmes DV kameru, snimas sat (kojem verujes ili neverujes) i u npr WMM programu imas 1/25 sec podelu. Mosh da uhvatish kazaljku ma gde da je u "pizza" dlaku
Takodje i sam start.
No, nebi bilo loshe da kalibrises sat za 100km/h.
Mozda ako poznajes nekog pandura sa laserom da se malo poigrate prvo.Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment