Uskoro planiram da automobilom obidjem dobar deo Evrope (Italija, Francuska, Spanija, Nemacka, Austrija...) pa me zanima da li koristite route planner i na kom web sajtu. Video sam na mnogima da ne postoji ni Srbija ni ex Jugoslavija. Koji je po vasem misljenju ipak najbolji. Pozdrav svima. Miki
Koji route planner koristite za putovanja po Evropi?
Collapse
X
-
Ima apsolutno sve moguce destinacije koje ti mogu pasti na pamet, ukljucujuci i jako mala mesta iz cele bivse YU.
-
-
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Ja koristim Viamichelin ili www.map24.de i sa oba nisam imao nikakvih problema.
Bio sam pre 2 nedelje u Nici i video TomTom za 169e, cela Azurna obala izlepljena....ja mislim da se isplati, al nisam video sta sve ide s njim, posto neznam francuski.
Comment
-
-
Definitivno Via Michelin - do sada mi se najbolje pokazao
Comment
-
-
-
Samo kliknes na Get directions i upises pocetnu i krajnju destinaciju. Dobicjes sve sa spiskom ulica i rastojanjima, gde da skrenes...Bukvalno skretanje po skretanje.
Edit: podaci se unose na sledecji nacin: Belgrade, Serbia; a u drugom polju se pise npr. Barcelona, Spain

Comment
-
-
pa imate program Route europe 66, koji moze da se nadje u skoro svakoj bolje opremljenoj radnji sa programcicima
ima sve zabiti i sela po evropi, izracunava najkraci put, ali mozete da birate kontrolne tacke tako da bas birate put koji zelite, znaci moze da racuna i puteve koje vi odaberete tipa da ides od obrenovca preko nisa za bgd
ima opciju da izracuna vrijeme i potrosnju goriva kao i jos stosta.
odlican je
u popisu aktivnosti koje treba da odradite su sva skretanja, raskrsnice, cak vas vodi recimo kojim ulicama najlakse proci kroz bgd, i sl
znaci dobijate popis svega, koliko treba da predjete do skretanja sta kako i zasto.
mene odusevio.
Comment
-
-

Comment