Zar tvoj nije iz USA ?
Koja Honda ??
Collapse
X
-
Objasnjavao sam to vec mnogo puta, ali vidim nije bilo dovoljno, pa evo jos jedanput cu
Svaki hondin coupe/karavan je proizveden u USA (i ima plocicu iza akumulatora Honda of America), bez obzira za cije je trziste...
A to da nije tacno, ja bih imao problema sa nalazenjem delova...Power of dreams !!!
Comment
-
-
I sad, recimo, Honda Prelude, 1999-2000 godiste, posto je coupe, znaci proizvedena je u Americi? Pa kako onda znati da li je ili nije eur3, na spisku koji ste dali nije, ali na mobile.de navodno postoje eur3 - i one su skuplje malo od ostalih. Moze li se to proveriti na osnovu broja sasije, ili mora neki detaljniji pregled auta (npr. mnogo je jednostavnije traziti broj sasije da se posalje i tako eliminisu primerci koji nisu, nego ici po majstorima u inostranstvu)?
Comment
-
-
Kako sam ja jednom cuo. Negde na dorculu u luci postoji/je bila neka "kancelarija za uvoz polovnjaka" formirana od strane drzave gde si mogao/mozes otici i vidis snjima sta hoces da uvezes i da li to moze proci kod nas na carini... Jer poprilicno je glupo/rizicno uvoziti nesto na neprovereno.
Btw. Na mobile.de znaju ponekad da pomesaju Euro 3 i D3 sto nije isto. D3 je u nemackoj uveden negde izmedju Euro2 i Euro 3 ako sam dobro informisan...
Comment
-
-
Originally posted by Bane?Šta žilet? Jesu euro3 prelude od 97 ili jesu honde euro3 od 97? Ni jedno ni drugo nije tačno. Neke jesu, neke nisu Euro3. Manji motor - veća šansa da je euro3. Vtec - manja šansa da je euro3. Otprilike je tako...
U pravu si Bane skroz. Nisam se potpuno izrazio. Nisu sve honde od 97e euro 3.. ali od 97e su počele da se proizvode sa euro 3 motorima (neke su da neke ne), ali ovo ništa ne vredi na carini jer kao što rekoh homologizacija je odrađena tek posle 2000. tako da ako neko hoće uvoz nečeg matorijeg uz ateste i ostale gluposti i dobru vezu možda i prođe na carini ali može isto tako i da ne prođe (mnogo veća verovatnoća).
Što se tiče te kancelarije nisam čuo za njih ali mogao bi neki kontakt, mislim da bi bio jako korisan.
Comment
-
-
Prvorelude 1997-2001. ispunjava EURO 2 normu,i nista vise od toga,bez obzira na motor.
Drugo:civic coupe i accord karavan i coupe su pravljeni u USA,a ne i prelude! Cak je i civic karavan(aerodeck) pravljen u Engleskoj,jer i jeste baziran na "Englezu".1991.civic 1.6i 16V
2001.accord 2.0i 16V VTEC
Comment
-
Comment