Kris, gde nađe crevo za vazduh? Jel to ono rebrasto? To mi treba ko hleb, a ne mogu nigde da ga nađem....
Mazda 323 BF-zupcasti kais
Collapse
X
-
Da rebrasto. Vec sam skoro bio odustao i razmisljao o K&N ili sl. filteru ali nadjoh ga u Vinogradskoj ulici na otpadu (posle 45-og bloka desno pa levo). Ima covek istu Mazdu kao moju samo crvenu ali drzi delove za japance pa probaj. U radnjama nema sanse da nadjes.
Broj otpada je 063/245016
Comment
-
-
@ GoranP
Interval zamene zupcastog kaisa na Mazdi 626 90god 2.0 16v i da li se samo menja kais ili mora da ide komplet sa spanerima?
Za hidraulicno kvacilo koja tecnost/ulje ide i koliko staje u sistem?Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Za to vbi već morao ima manual, a što se tiče intervala zamjene istiije kao i za ova vozila...
Sada ne znam kako je to k tebe, ali kod mene je isto hidraulično kvačilo i "dijeli" ulje sa kočionim sistemom tj nema ništa sipanja odvojeno
Da nije možda tako ki kod tebe?
Pogledaću šta mogu naći za tu mazdu pa ako nađem tačne podatke postovaću ih ovde
Comment
-
-
Originally posted by GoranpZa to vbi već morao ima manual, a što se tiče intervala zamjene istiije kao i za ova vozila...
Sada ne znam kako je to k tebe, ali kod mene je isto hidraulično kvačilo i "dijeli" ulje sa kočionim sistemom tj nema ništa sipanja odvojeno
Da nije možda tako ki kod tebe?Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
@srdjanInterval zamene zupcastog kaisa na Mazdi 626 90god 2.0 16v i da li se samo menja kais ili mora da ide komplet sa spanerima?
Ulje za kočnice se menja na dve godine ili na 40.000km. Servo ulje se ne menja, samo se proverava i doliva po potrebi. Za količinu ne piše ništa u Haynesu.
@japanx: Jeste Dejan, meni to sve slično: Goran, Dejan, Zoran
Comment
-
-
Originally posted by gille@srdjanInterval zamene zupcastog kaisa na Mazdi 626 90god 2.0 16v i da li se samo menja kais ili mora da ide komplet sa spanerima?
Ulje za kočnice se menja na dve godine ili na 40.000km.Ko ce to menjati svaci cas na 40.000km...
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Pa onde kad klikneš na kaiševe, pa na prikaz uputstva za montiranje, onda pored ima text u kom se pominje demontaža i montaža španera, ne i njihova zamena. Eto, na osnovu toga sam zaključio. Serviseri valjda znaju da li su španeri dobri ili nisu. Meni kad su menjali zupčasti nisu menjali španere, Doduše moj motor nije DOHC i nije injection...
Comment
-
-
kod mene u knjizici (323/323F) pise da se zupcasti za benzinske B3 motore menja na 90000km .Onda je bolje smanjiti interval na 80000km ako je auto stariji ili je puno presao da ne mislis. Za dizele (izvan finske,svedsk i norveske) na 90000km a u pomenutim zemljama na 75000km.
Bice da je tamo ladnoI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Na Mazdama 1994- interval zamene zupcastog kaisa ide na 100000 ali SAMO AKO SE STAVLJA ORIGINAL, preporucljivo je zameniti i semeringe jer znaju ubrzo da procure a onda sve ispocetka. Spaner i idler ne moraju da se menjaju svaki put samo u slucaju da su dobri. Ako je vozilo preslo dosta onda ih treba zameniti originalnim iz dva razloga;
1. kada se stave originalni izdrze skoro 200.000km
2. nov ne originalan zna da se cuje odmah po montazi ili posle nekih 10.000km.
Ako se stavlja zup. kais u kopiji njegova zamena se preporucuje posle predjenih 60.000km u zavisnosti od toga da li je benzinac ili diesel, a naravno i od godista.
Kociono ulje se po Mazdinim propisima menja na svake dve godine ili 40.000km. Kada se menja kociono ulje menja se i ulje za kvacilo koje je isto, a ako nije evropski model onda pogledati na samom cepu.
Menjacko ulje koje ide u Mazdine modele bez obzira koje je godiste je 75w90.
Comment
-
-
pozdrav macola...
ako ti nije tesko samo popuni lokaciju u avataru(ja znam odakle si ali ne znaju drugi)..hvala
i DOBRO NAM DOSAO
miki"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment