Treba da ubacim drugi agregat u moj auto.Agregat koji ubacujem ima nase papire ali je registrovan jos par meseci.Koja je procedura ako hocu samo taj agregat da uzmem iz tudjeg automobila i prebacim kod mene posto je i on jos uvek registrovan?Sta treba da uradim?
Prenos vlasnistva samo motora bez sasije?
Collapse
X
-
U Ljermontovoj vlasnik vozila-donatora vadi (chini mi se) posedovni list, po ubacivanju motora idesh na tehnichki i prilazhesh taj papir sa kojim se konstatuje da je novi motor lalala...
Proveri u policiji za svaki sluchaj.
P.S. Ako ubacujesh motor drugog proizvodjacha moracesh na atest.
-
-
Da bi mogao da registrujes auto sa novim motorom, vozilo iz koga potice motor mora biti ili registrovano ili odjavljeno. Obrati paznju na to.
Da bi ti prihvatili novi motor na tehnickom treba ti neki dokaz o vlasnistvu motora (ovo sto je killaz rekao).
Ako je auto iz koga je motor registrovan, onda vlasnik treba da izvadi uverenje o vlasnistvu i trebate da sastavite kupoprodajni ugovor. Ako je vozilo odjavljeno, kao dokaz o vlasnistvu ce posluziti i saobracajna, plus kupoprodajni ugovor sa vlasnikom motora.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by 206Hm...a kako bi bilo u slucaju motora koji je uvezen bez papira, ili kupljen kao rezervni deo na, recimo, otpadu, iz rashodovanog auta?
Drugim recima, postoji li varijanta da se ubaci motor koji nema papire, prosto i jednostavno?Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
.....to u vezi papira ce ti najbolje obajsniti spediter-agencija koji to carine
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
A koje bi to papire, Sri, motor trebalo da ima? Saobracajnu ne moze jer ona ostaje uz auto. Dakle, koji to, tacno, dokument treba da prati motor da bi on mogao da se ocarini, uveze i upise u saobracajnu? Potvrda u kom je autu bio motor i da je iz njega izvadjen? Faktura prodavca (fizico lice)? Sta?
Ima li ko mozda broj kakve agencije, ili speditera koji to radi, da pitam njih?
Comment
-
-
Upravo tako.
Zvao sam agenciju, motor koji imam u garazi, bez ikakvih papira carini se uz kopiju saobracajne auta u koji se ugradjuje, kopiju licne karte vlasnika tog auta, i broja motora. Nije nikakva mutljavina, niti nezakonita varijanta, samo to je potrebno da se sve legalno zavrsi. Po carinjenju motor se ubaci, na tehnickom verifikuju da je taj motor ubacen u taj i taj auto, uz tu potvrdu se ide u MUP po novu saobracajnu i to je to.
Comment
-
-
OK, pretpostavimo da sam ocarinio motor. Koja je procedura za njegovo ubacivanje u saobracajnu? Imajte u vidu da motor nije iz tog auta u koji se ubacuje, konkretno auto je BMW a motor SAAB.
Odgovor "ne moze" nije odgovor, voleo bih da mi se objasni i zasto, na osnovu kog clana kog Zakona jer u toj tacki "ne moze" obicno prerasta u "moze, ali mora ovo i ovo..."
Ako moze, kako moze? Ide se na neko atestiranje ili sta slicno, pa onda sa tom potvrdom na tehnicki, pa u MUP, ili kako...? Ili da se vadi potvrda da je taj motor ranije (makar naknadno) ubacivan u tu sasiju?
Comment
-
Comment