Dakle, varijanta jedan, neocarinjen motor sa brojem:
- Odem do speditera dam mu broj i podatke sa saobracajne auta u koji se ubacuje motor, on taj motor i ocarini sa napomenom da taj i taj motor ide u taj i taj auto. Sa tim papirom od carinjenja odem u Ljermontovu da me upute na atest. Odem, atestiram, posle toga na tehnicki, koji izda potvrdu da je taj motor zaista i ubacen, i onda sa tom potvrdom u MUP da mi to i upisu u saobracajnu, odnosno izdaju novu? Pitanje je samo da li sve ovo mogu da uradim naknadno (odnosno kad motor i ubacim u auto) ili pre ubacivanja?
Varijanta 2 je u slucaju da motor nema broj. Kako onda?
The difference between men and boys is the price of their toys
Onda verovatno slicna prica samo sto postoji i put u KOMPRESOR da se ukucaju brojevi...
MOTOR I NE VIDI CARINU...
tako da pakuj MOTOR u E30M series i to je to
Cuo sam pricu koliko je to tacno neznam al reko da proverim...elem
recimo da sa svojim autom odem u inostranstvo (bosnu) i tamo kod majstora zamenim motor, racun od motora recimo da imam kupljn na otpadu u italiji...i sad sa tim autom sa promenjenim motrom dolzaim na granicu i navodno careniku prijavljujem da sam promenio motor...on bi navodno treba da trebao da mi da neke papire da se popune i da me uputi na carinjenje motora recimo u BG ... i u BG se ode na carinu, i to sve navodno teba da kosto ne vise od 50 eura?...E sad moje je pitanje da li ova prica pije vodu ili ne ... ili gde moze da se raspita oko ovoga?
Comment