Savet i misljenje za AUDI 80 1990

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • strong
    CBC Početnik
    • 04.12.2006
    • 6
    • Aleksinac

Savet i misljenje za AUDI 80 1990

Nameravam da kupim gore pomenuti polovnjak sa sledecim karakteristikama:

180.000 km
    benzinac
    1984 ccm
    1990 godiiste
    sasija B4, a motor od 80-tice
    2.vlasnik (uvezeno i Nemacke pre 6 godina)

cena ( prava sitnica) 4.000 E

Ako uspem da malo spustim cenu i ugradim plin (250E) , da li se isplati za te pare ??
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Za te pare bi morao da bude u ekstra stanju.Naravno prva boja a podrazumeva se i odlično očuvan enterijer!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• strong
      CBC Početnik
      • 04.12.2006
      • 6
      • Aleksinac

Upravo sam se vratio od vlasnika pomenutog Audija

prva boja metalik crni unutra je kao nov.

Ne znam da li se moze u njega ugraditi plin , posto je K glava ?

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Da si malo prelistao forum video bi da ne postoji auto u koji nemoze da se ugradi plin Nego ti bolje proveri otkud b4 90 godiste,jel kolko znam idu tek od 91 godine...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• GT
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 337
          • Beograd

Zemljo Srbijo!!!
          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Vladd
            CBC Senator XXL
            • 09.07.2006
            • 581
            • NBG

Cena mu je ekstra, pogotovo za godiste, a verovatno ni klimu nema. Da ne spominjem 180k km, za jedno 10 godina u Nemackoj + 6 po nasim dzadama...

Comment

• GT
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 337
              • Beograd

Hajde okaci sliku da vidim kako izgledas, znaci uvek me je interesovalo ko su ti koji daju tolike pare za te i takve automobile!!!

Nemoj da se ljutis molim te, ali ovo je sala iz najbolje namere!!!
              "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

B3 je u pitanju sigurano, a plin bih ti savetovao da ne ugradjujes ako je K-glava u pitanju. Ipak je to auto star 17 godina i sigurno ces imati problema ma koji plinski uredjaj da stavis.
                MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                  • Mazda 6 2.0d

Nema sanse da je B4 to godiste!!!!

Sto se auta tice - ok je samo je po meni ipak preskupo dati 4000 za auto star 16 godina. Bolje pogledaj nesto "mladje" za iste pare makar po cenu manje kolicine lima!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• strong
                    CBC Početnik
                    • 04.12.2006
                    • 6
                    • Aleksinac

Inace znam da je cena previsoka bar za 300 E, prodavac mi je poznat znam kako ga je odrzavao poslednjih 6 godina.

Ne znam ni sam bas sam neodlucan..

Ako odustanem sta mi savetujete gde da krenem na autopijace Nis, Kraljevo, Beograd ili Novi Sad. ili po internetskim oglasima onako na slepo

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

B4 je poceo da se proizvodi 1991, tako da je to ili B3, ili neko muljanje sa papirima. Zato budi oprezan.

Izmedju ta dva modela ima dosta razlika, a najupectljivija je prednja maska i hauba.

Ukoliko je B3, cena je previsoka bar za 500 evra.
                      Inace, vozio sam B3 1.8S pet godina i za taj auto imam samo reci hvale. Slatko sam se navozio i nikada nisam imao ozbiljniji kvar. Ali, vremenom su prohtevi poceli da rastu...
                      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• GT
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 337
                        • Beograd

Audi 80 je jedan iz one grupe 'neunistivih' automobila gde je svojevremeno spadao i Golf II...

Ali dati 4000 eura (8000 maraka dobreo razmislite i setite se kolike su to pare bile) za taj automobil koji je star 16 godina, od opreme ima samo sedista i volan , pa stvaaaarnooooo nije u redu!

Evo radi poredjenja...

Platio sam moj automobil 4150 eura, godina 1998. 110 kw (150 ks), automatska klima, podizaci na svim prozorima, ABS, 2x airbag, 6 zvucnika fabricke muzike sa CD playerom, 70 000 kilometara, servisne knjizice, alarm, imobiliser, Alu felne 15, sto bi rekli vlasnici Golfa II:"Kao nov!"

Ma super je ta cena, idi kupi ga odmah...

Comment

• strong
                          CBC Početnik
                          • 04.12.2006
                          • 6
                          • Aleksinac

Odustao sam !!!

ISKRENO HVALA NA ODGOVORIMA

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Originally posted by GT
                            Audi 80 je jedan iz one grupe 'neunistivih' automobila gde je svojevremeno spadao i Golf II...

Ali dati 4000 eura (8000 maraka dobreo razmislite i setite se kolike su to pare bile) za taj automobil koji je star 16 godina, od opreme ima samo sedista i volan , pa stvaaaarnooooo nije u redu!

Evo radi poredjenja...

Platio sam moj automobil 4150 eura, godina 1998. 110 kw (150 ks), automatska klima, podizaci na svim prozorima, ABS, 2x airbag, 6 zvucnika fabricke muzike sa CD playerom, 70 000 kilometara, servisne knjizice, alarm, imobiliser, Alu felne 15, sto bi rekli vlasnici Golfa II:"Kao nov!"

Ma super je ta cena, idi kupi ga odmah...

Moj (1987. godiste), osim volana i sedista, ima i centralno, podizace.

Vozio sam ga pet godina i sad na lageru imam trojicu koji me smaraju da ga prodam. Racunica pokazuje da cu imati minimalan pad vrednosti.
                            Kad pogledam kako se krecu cene Forda Mondeo, ispada da cu godisnje da kaliram oko 1.000 evra, a cini mi se da je i sa Alfom slicna situacija.
                            Kljucno pitanje - zasto je tvom autu tako drasticno pala cena ili zasto Mondeo 1998. godiste moze da se nadje za 4.500 evra?
                            Srbija, bato...ljudi gledaju na svaku sitnicu, hoce da imaju dobar auto, da malo trosi, da su delovi (turski, kineski) jeftini, da drzi cenu...kult VAG je ovde neunistiv.

Sad, nisam nikada vozio Alfu, kao sto ni ti izgleda nikada nisi imao Audija.

Znam da u Italiji vazi poslovica - "Ako sa 18 godina nisi vozio Alfu, ne znas sta si propustio."

Ovde se radi o potuno razlicitim filozofijama i koncepcijama, pa ko sta voli...
                            Mislim da kupovina B4 u ovoj zemlji ne moze da bude greska.
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Flavio
                              CBC Senator XXL
                              • 13.06.2006
                              • 1926
                              • 012 Centar
                              • KaraWagon 1.4T.Spark

@strong,sto se tice dalje potrage,prevashodno prati "Novosti oglase" i oglase na netu.Sto se tice pijaca,posto si iz Nisha,obilazi lokalnu redovno,nikad se nezna ... Za ostale pijace,neznam koliko ti se isplati zbog daljine.Tu su uglavnom preprodavci koji bi takodje da zarade na tebi.Generalno,dobar B3(koliko je to moguce posle toliko godina i km ) tesko da ces platiti ispod 3.600-700 na B.Potoku.Za B4 racunaj bar jos 6-700 preko toga.

@GT,pretpostavljam o cemu pricas al' kazi ipak (jako slicno mislimo izgleda) ?
                              @DRAGON, ,dobra poslovica, .

Comment

Working...
                              X