Pre neki dan sam gledao Clia II '02 god. Nivo opreme mu pise kada otvoris pregradu/policu/fioku na suvozacevom sedistu..ovaj sto sam ja gledao bio je dinamik...i ima je 15" alu felne renoove petokrake, kozni volan, maglenke, abs, klima, air bag nekoliko komada, komande radia na volanu, neke polu "kadice", sam auto je bio crn, pa je i enterijet bio crn, 2je vrata (ako neko ulazi kroz ona pozadi onda je sa 3je ) i da imao je bord comp i bio je 1.5dci tip je trazio 6,5 k eura.
Kaiseve, spanere, filtere, svecice, kablove, ulje pre svega...
Reda velicine od 150-250 eura...
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Za 1.2 16v i 8v je oko 300eura, 1.4 16v je nesto skupilje...znaci kompletan veliki servis..ulja, filteri, kaisevi, svecice...i jos po koja sitnica, a kasnije redovni servisi od 50-80 eura zavisi sta se menja, preporuka odam uraditi taj veliki servis da si miran posle 60-100k u zavisnositko koje kaiseve stavis.
Inace 1.2 8v je pouzdanija varijanta i jeftinja za odrzavanje, ali i slabija, 1.2 16v je po ceni odrzavanja kao 8v za nijansu skuplja.
Dizel kazu treba izbegavati polovan, zbog sitema ubrizgavanja za koji su popravke jako skupe.
To su reci majstora koji meni odrzava Clia I faza 3 1.2 8v, kome slepo verujem
Nije problem razdaljina nego to što ja nisam ni iz Pančeva nego iz Kovačice a
u BG se baš i ne snalazim pa zato pitam za Pančevo.No moraću da se snadjem nekako i u BG
Comment