Interesuju me najpre iskustva iz prve ruke ako ima takvih, cene redovnih servisa , potrosnog materjala, i slicno, dobio sam jednu primamljivu ponudu i najverovatnije ga uzimam..........
Sta mislite o hyundai coupe rd2 2001
Collapse
X
-
Sta mislite o hyundai coupe rd2 2001
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
Ma ta visina je ono sto mi se extra svidja "visok" je 1.3m, inace je varijanata sa 2.0 16 v motorom sa dosta opreme(klima, podizaci,el retrovizori, abs,ebd), jedino sto me zabrinjava je dostupnost delova i njihove ceneJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Jesi li mislio na ovaj model ? Plastika i jos ponesto mu nisu bas na nivou nekog za*ebanog automobila, ali izgleda zeznuto, posebno za pare za koje se obicno nude...
Hyundai ko i svi drugi, znaci kvarovi rijetko, i mislim da imaju relativno dobro opremljenu mrezu servisa... Naravno, kod polovnih auta moras puhati i na hladno... Koliko ti je "nemoralna" ponuda ? Ako je bas ispod svake cijene, budi oprezan, da nije nesto skriveno... Gdje je kupljen ? Ako je domaci auto, vidi mu u servisno gdje je odrzavan, pa otidji u servis, morali bi imati taj auto u bazi podataka... Kad si tamo, nek' ga svakako pregledaju, i nek' ti kazu sta mu sljedece po rasporedu servisa preventivno ide, i koliko kosta...?
Sretno !
Comment
-
-
Ponuda je prilicno "nemoralna" tako da sam resio da se stisnem pozajmim jos kojih 300e koji mi fale i da ga uzmem javljam sta sam uradioJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Sa srecom, za svaki slucaj, ne kupuj ga bez pregleda u Hyundai servisu, po mogucnosti gdje poznajes nekoga, ili neko tvoj... Ili neki drugi posten serviser, da pretrese osnovne stvari, bar sto se bezbjednosti tice, vjesanje, kocnice, da nije bio smotan oko drveta i sl...
Takvi auti se ne prodaju bas lako, pa ni prodavac ne bi trebao bas previse da zakera sto hoces da ga "pretreses"...
Comment
-
-
Ja pazario doticni, za sada sam odusevljen (uskoro cu ga i predstaviti u posebnoj temi ) hvala svima na sugestijama ..............Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Nema problema javi se sutra....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Jedva cekam opis, do tada, nisam mogao da izdrzim da ne podelim sa vama slike ovog kupea:
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=16651
p.s. nikakve veze nemam sa oglasom, nije komercijalizacija, slucajno sam naleteo na njega, stavio bih link samo za slike, ali nije moguce sa tog sajta
Comment
-
-
Tako mu ne stoji ovaj spojler da to nije normalno. Od onako elegantnog auta neko pokusava da pravi nesto. Oduvek me je odusevljavala ta "aristokratska" linija Hyundai Coupea koja se vidi da vuce inspiraciju od "Engleza" ali spojler i karbonska (ili od cega je vec) hauba - nokako.
To je lep auto za voznju i vozikanje a ne za trke - po mom misljenju.
Comment
-
-
Vidis spojler nisam ni primetio, profil kola me je odusevio. Felne su mu cucnule taman. I meni bi bio lepsi bez karbon haube, skroz crven, ali nije tragicno. Generalno nisam vidjao ovu poslednju generaciju na ulicama, uopste, na slici mi se bas dopada.
Comment
-
Comment