Pomoc od Policije na putu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Pomoc od Policije na putu?

Koliko su nasi predstavnici nasih vlasti spremne da izadju u susret strancima :

Scenario od letos:

U zurbi da stignem sto pre do aerodroma u Budimpesti i neznajuci za novi granicni prelaz prolecem pored benzinske pumpe gde mi se pali rezerva, negde naspram Backe Topole.

E sad, to je odjednom zadnja pumpa pre granice i ostajem bez goriva na 3km pre granice i nove pumpe pred njom.

20 minuta stojim sa 4 zmigavca na parkingu na koji sam se ukotrljao, tik uz put.

3 patrolnih kola Policije prolazi u ovom periodu, pokusavam da ih zaustavim , okrecu glavu na drugu stranu praveci se da me nevide.

Zovem Pikeca i on salje svoje ljude sa gorivom. U medjuvremenu dok nisu dosli jos 2 Policijskih auta ignorisu da me vide .

Srecom je Johan imao kasnjenje jos u startu u Kopenhagenu od sat vremena posto je Aerodrom u Budimpesti bio prebukiran.
    Stizem na vreme.

Dakle, zahvaljujuci Cannonu i kontaktima sa njega sve prolazi po planu.

Da li uopste treba da se izjasnjavam kakav je moj stav prema predstavnicima vlasti (ovih na ulicama)?

Isti kao sto sam ga dobio od njih. Od tada ih jednostavno NEVIDIM, kad me zaustavljaju, okrenem glavu i pravism se da nevidim.

Da li me ko jurio? NE.

I ako me budu jurili, stacu, i sta, nisam ih video.

Toliko o odnosima prema njma.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Slazem se sa tobom!
    Mene je pandur na Slaviji zaustavio(ne samo mene nego celu kolonu ali sam ja bio prvi u toj koloni) da bih propustio JEDNOG pesaka! Ja mu dobacim kroz prozor nesto u stilu zbog jednog coveka ovoliki zastoj ,a on meni mrtav ladan pu*i ku*ac. Ja sav u soku jel ne mogu da verujem sta mi je reko i nagazim po gasu ,zamalo da ga zgazim ,a pi*ka bezi u stranu i od tad ovim coskarosima ne stajem samo kad vidim patrolni auto,tad se i zaustavim.
    Tebi samo toplo preporucujem da ipak kad snimis PAJERO dzip parkiras vozilo gde ti budu rekli da te nebi posle bolelo sve zivo i divo !
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by Laki_uno
      Tebi samo toplo preporucujem da ipak kad snimis PAJERO dzip parkiras vozilo gde ti budu rekli da te nebi posle bolelo sve zivo i divo !
      Interventna, a?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

pa normalno....

najjace kad je honda klub bio u tramvaju na pijanchenju i krenuli grupno 5-6 kola prema gauchosima na dorcolu ...i pandur kao krenuo da zaustavlja celu kolonu !

ne secam ko je bio 1 uglavnom on nije stao pa nisam ni ja koji sam bio 3 i tako i ovi iza mene ...pandur samo pogledom ispratio i nista.....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Hermes
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 1306
          • https://t.me/pump_upp
          • bemve

Eh, kad bi se ponasali prema policiji na onaj nacin na koji se oni ponasaju prema nama.....sto bi bilo lepo , pohapsio bih ih pola zbog nekulture
          P.S. A ja uvek stanem kad me zaustavljaju, nemam pojma zasto
          https://t.me/pump_upp

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Paznja, ovo sto ja radim kako radim je na moju odgovornost, nije nikakva preporuka da radite kao i ja!!!!!
            move your mind

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Veoma neprofesionalno od strane policajaca koji su prolazili pored tebe.Trebali su da se zaustave bar da provere zašto stojiš tako dugo!?
              Za ostale važi ona priča o šutom i rogatom.
              Kome se ne svidja da bude onaj prvi, uvek može da postane rogati!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• BOOST
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Pa, ne da je neprofesionalno, vec nemam reci, mislim, nalazim se maltene tik uz granicu i stojim vishe od sat vremena. Nije li im proradio kliker da sam mozda imao zle namere nekkog kalibra, ako nista drugo da stanu na moje mahanje rukom u pokusaju da ih zaustavim, da na toliko blizu uz granicu (nisam ni znao da je iza sledece krivine) nezaustave i bar provere iz razloga bezbednosti sta radim tu???

Ali, zato smo po povratku iz Budimpeste svratili do Pikeca, mislili smo da odemo negde na klopu da zahvalimo coveku na pomoci, no ovaj se aktivno opirao i castio, narucio iz restorana da donesu kod njega u radnju

move your mind

Comment

• slobodan81
                  CBC Član
                  • 16.11.2006
                  • 79
                  • Negotin

nemam reci za takvo ponasanje.
                  pretprosle nzime isao sa zenom nesecam se gde a bil odostahladno, kad probusi se guma na mom kamioncetu jedno 200metara od patrole koja je vrsila rutinsku kontrolu. rezervnu nisam mogao da izvadim posto skoro nikad nije vadjena ntako da su onisafovi zardjalii i nemogu da se odvrnu, vratio sam se pesaka do njih i zamolio ih samo da zaustave neki auto da me poveze znaci nisam trazio da me oni odvezu do grada koji je bio udaljen nekih 4 5 km. oni nisu hteli rekli su mi da nisu taksi sluzba i nisu odvorni za moje kvarove i da se udaljim ofd njih i pomerim vozilo u sto kracem roku. naravno kroz nekoliko minuta je stao sa svim obican lik i odvezo me do vulkanizera.
                  mozda ovo nema veze sa temom ali ajde
                  recite mi jer ovo u redu.
                  zurim autom na bus da posaljem neki paket i na tom putu zaustavlja me patrola i pocinje ono klasicno dokumenta ovo ono. tadsa san vozio skoro nov auto tako da nije mogao da ima nikakav nedostatak ni mana. rekao sam im da zurim oni su onda poceli i to ono polako treniranjem zivaca: levi desni duga kratka oprema otvorili brojali spenadle. i nista pustili oni mene bez kazne posto nista nisu nasli . poslao paket i u roku od pola sata vracam se kuci pomovo na istom mestu isti policajac mene zaustavlja. ja stanem i kazem mu da me je vec zaustavio pre pola sata ali on meni drcno da ga ne uznemiravam u obavljanju svoje duznosti i da on valjda zna dali me je vec zaustavio ili ne. ponovo ista prica i nakraju kad je brojao ponovo i one zihernadle spenadla kakoi se zovu ja sam pukao i rekao da vise nikada necu da mu stanem i tako je i bilo drugi put me je zaustavljao ali nisam stao a i dan danas mi nije stigla kazna
                  napominjem da je ovo mali grad i svako svakog zna moj auto je tada bio jedini model u toj boji u gradu tako da nemoguce je da me nije zapamtio
                  pre godinu dana sam isto imao problema sa jednim pandurom . kad god me je zaustavljao on me je ponizavao bukvalno maltretirao iz cista mira bez ikakvih razloga i naravno ja sam posle toga prestao da mu stajem .posle toga smo stigli na sudu i sve to ispricao i uz svedoke a znate sta je na kraju bilo ni meni ni mojim svedocima sudija nije poverovala vec me je kaznila sto nisam stao. e pa sad vi vidite
                  audi a6 1.9 tdi
                  uskoro neka benzinara

Comment

• BOOST
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Brate, onaj prvi je duduk, sigurno je zaboravio da mu nisi stao, cim se neseca da te zaustavljao pola sata ranije

Ovo za sud, radje na sud, znam da uplacene pare idu drzavi, mislim, sirota je i treba je pomoci a kad ti prasinar trazi kintu, u 90% slucajeva iz mog iskustva je grebanje i pokusaj da sebi popravi zivot a ne zajednici.

Trazio sam par puta da idemo kod sudije, svaki put su izbegli trazili sami neku crkavicu .. mislim, ako su nam oni predstavnici morala nacije, onda bolje da nas nema
                    move your mind

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Slobo brate, kako te nije stigla kazna?
                      Što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji!
                      Ljudi morate da shvatite da u službi ima različitih ljudi, različitih karaktera.Neki skaču u zaledjenu reku(prošle godine na Dunavu) kako bi spasli unesrećenog dok drugi ne mogu da zaustave vozilo kako bi nekom pomogli!
                      Naravno da je poželjno ono prvo ponašanje i u tom smislu i edukujemo policajce, a pre svega saobraćajce koji najčešće imaju kontakt sa normalnim gradjanima.
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• BOOST
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

A da otvorimo CannonBall2 za re-edukaciju, aaa KUME
                        move your mind

Comment

• shadow
                          CBC Senator XXL
                          • 23.09.2005
                          • 555
                          • Beograd

Ja kad ih pitam za pravac, uvek mi pomognu...druga pomoc mi od njih nikad nije ni trebala...
                          My crew is all fired up
                          Y'all better just wise up

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Boost ,nemoj sad ti nama kao ti to radis na svoju odgovornost...!
                            Ja od sad njima nestajem i cupam se na tebe,kako ti neces da zaustavis vozilo pa nedobijes kaznu,valjda cu imati prodju !
                            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Goranp
                              CBC Senator XXL
                              • 28.06.2006
                              • 436
                              • Banja Luka

Ajde da i ja kažem nešto
                              Prije nekih 4-5 godina prijatelj i ja krenemo u trafiku da kupimo cigare negdje oko 1 poslije ponoći....
                              I lagano mi idemo trotarom kada čujem iza nas škripu i u trenutku se okrenemo i vidimo da auto ide na nas. Krenuli smo bježati,ali sve što smo uspjeli uraditi je da napravimo jedan korak. Obojicu nas je nabacio na haubu i još smo uletitli u šajbu. U tom trenutku pored mene prolazi staklo i kamenje (udario je i u kuću koja je odmah pored trotara) i baca nas na trotoar. Kolega sav krvav a ja sav razbijen ležem u nekakvoj lokvi jer su malo prije nas prošli perači ulica. Nekoliko sekundi kasnije,ali baš sekundi policijska patrola prolazi i zaustavlja se. Meni teška konfuzija u glavi dok lezim u lokvi vode i kontam da li sam živ oko nas više rotacija (policija, perači ulica) i ja se lagano pokušavam dignuti kada meni prilazi policajac i pokušava me UHAPSITI. Neki ljudi skaču i govore mu da sam ja pješak i da je mene udario auto. Što je najgore u tome sve ja tog policajca poznajem kao i on mene, ali ladno me je iskulirao i pravio se da me ne poznaje....
                              U tome svemu oni su se latili drugog posla umjesto da nas odvezu u hitnu. Napominje da ja nisam bio krvav ali sam sav bio izlomljen, dok je kolega ipak bio obliven krvlju.
                              Na kraju nas je neka djevojka odvezla u hitnu. I tamo dok sam ležao na nosilima i čekao da idem na rendgen oni policajci su došli i počeli da me ispituju i uzimaju podatke. Vjerujte da mi tada nije bilo do toga, i da sam jedva odgovarao šta su pitali.
                              Na svu tu moju muku, nakon što su me pošteno zagipsali doktori mi nisu dozvolili da nazovem prijatelja ili taxi da dođe po nas. Pitali me gdje živim i kažu: Uhhh blizu si ti, možeš pješke

Izvinjavam se na dužem postu....
                              Ovo je samo jedna situacija sa policijom i njihovim odnosom, da sada ne pišem šta sam sve znao proživjeti sa njima.
                              Banjaluka Blog
                              http://gradbanjaluka.blogspot.com
                              Tattoo Picture
                              http://tattooaco.blogspot.com

Comment

Working...
                              X