Novi jeftini auto
Collapse
X
-
Novi jeftini auto
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. RadovicTags: None
-
-
ne svidja mi se kontrolna tabla mnogo je jednolichna i jednostavna
boze mili jel moze lepshe od ovoga, a da nije bugati veironPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
-
-
Pa ovom "sokocalu" crveno polje pocinje na 5.700-5.800 o/min
Traktorce!!!
Pravi majbah, ali ne verujem da ce bas u ovakvom obliku izaci u proizvodnju
U svakom slucaju neobican kupe (neko ce reci da je prelep, nekome ce biti ruzan, meni konkretno ne budi nikakve emocije, ne znam zasto/ najverovatnije zato sto mi je nedostizan
)
Comment
-
-
Sto bi jedan moja ortak rekao "grozan auto, nije moj"Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Sto ja nevolim ovakva kola......
Kad budem pri parama pocecu da ih gotivim ali sad trenutno nisu moj rang!
Bonde jesi li se ti ovo ponovijo pa kazes da je DZ!?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
@ laki, ako nisi primetio ispod onog bond pise OPCS member, a da ovo imam pisalo bi ONE and ONLY ownerKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Nije bas nov, ima vec godinu dana kako je izasao na svetlost dana, a nije bas ni jeftin. Napravljen u promotivne svrhe i radi testiranja fuldinih guma. Moze se naci na netu video za te svrhe. Ima malo jacu top brzinu, nesto oko 350km/h i jezivo izgleda kada se zalepi za asfalt na onoj ovalnoj stazi.
Comment
-
-
Comment
-
-
Izgleda kao razvuceni SLR, mislim slican dizajn koncept spoljasnjosti.
Ali moram da priznam da mi je prva asocijacija bila, ovo mora da je kinez, maska, farovi, ustvari posto je animacija, a ne fotografija, deluje nekako plasticno pa verovatno zato imam takav osecaj. Nekako kad se kaze luksuz zamisljam neke komplikovane linije, mnogo kvalitetnog metala i stakla i mnogo starije mercedese
.
Comment
-
-
-
Znaci Betmen stigao u grad...
Ima jedna tema na forumu u vezi "Tuning Smiling" bolestina, ovome je mesto tamo! Bar se tako osecam kad gledam ove slike, boli me stomak od muke!
Ovo je katrastrofa!!!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
to su samo slike. nemoj dozvoliti da tako uticu na tebe. nije zdravo.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Dok nisam video oznaku marke, mislio sam da su Kinezi opet nešto na brzinu iskopirali.......
Zašto bi kupovali ovako nešto i bacali pare, kad će za godinu dana Kinezi isto ovo da prodaju za 15-16000 evra?Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment