Posedujem Golfa dvojku oko 3 god. pa je doslo vreme da ga menjam...Uzeo bih neki auto do 4500.Bacio sam oko na Fiat Bravo 2000god.1.6 16V...Interesuje me kako se pokazao ovaj automobil,da li se uopste isplati kupovati ga i sve o motoru 1.6 16V
FIAT Bravo?
Collapse
X
-
Procitaj prve dve strane(posle je off), pa pitaj ako ostane nesto nejasno
[/url]
Comment
-
-
Pa trosi ako ga gazis, inace ako hoces da zadrzis dosvolu mozes da ga sasijes na 9 u graduJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Kupis Italijanski auto, pa jos sa ovakvim zvukom, i da ga drzis na 2k rpm?
Greota.
@MisaRS
Ako menjas Golfa samo zato sto je mator, a ne zato sto si ga zamrzeo, batali Bravo odma'. Sve je potpuno suprotno nego na Golfu, pa ako ima bilo sta sto ti se na njemu svidjalo, kod ovoga ce te razocarati.
Comment
-
-
a ta golf IV je tri puta veca nesreca od brava(cena delova konkretno)Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Kupio bih Bravo zeni,nije za mene.Inace ovog Golfa kog imam je extra,ima duboke branike "91god.odlicno ocuvan...ali ga prodajem zato sto mnogo trosi a i mator je!
Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
Comment
-
-
Bravo je dosta zivahan s tim motorom, obavezno plin jer malo teza noga na gasu otera potrosnju u nebesa...
A ako uzimas kola za zenu razmisli o Corsi, Fiesti i sl.
Jak je Bravo za zenu, osim ako stvarno ne zna da vozi.
Moja gospodja mnogo vozi i jako dobro vozi, ali se ipak ne usudjuje da sedne za volan automobila koji ima preko 100KS. A ako ti je varijanta da vozi i decu u vrtic/skolu, Bravo ima samo troje vrata i dosta je nepraktican.
Nije ti to izbor za zenu ili porodicu. Sluzice, ali nije to to.
Definisi tacnu svrhu automobila, pa da ti pomognemo gomilom saveta
Comment
-
-
Posedovao sam Bravo 1,4(loš izbor motora) ali sa predjenih 20000 km, tamo 1998 kada ih je bilo samo dva u Čačku.Danas ih ima jako mnogo, a ja se i dalje na ulici okrenem kada prodje neki dobar primerak.
Žena me je naterala da promenim auto pošto ono "katapult" sedište sa desne strane nije nikako moglo da se sa njom sprijatelji, odnosno stalno je nešto zapinjalo kod pomeranja.
Posle smo kupili Golf 3 GT pa se smirila!
Ženska posla!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Pa ovako,auto je uglavnom za zenu koja dnevno prelazi oko 15-20 km,a ponekad bih ja uzeo auto kada me mrzi da isteram moj iz garaze.Inace auto je 90% za grad.Zena je dobar vozac ali ne voli brze voznje,uglavnom 60-70km/h.Ovaj moj Golf je 1.6 benzinac,vozi se sve po gradu i trosi enormnih 12l-13l!
Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
Comment
-
Comment