Nije nikakav problem ako ometaju "naš" mob.Oni ovo ometanje rade dok "rade radnju" za slučaj da je u autu GPS ili je vlasnik zaboravio mob.Pošto smo mi(članovi CB-a) dobro "zavukli" našu napravu, auto će konačno opet jednom biti van "kišobrana", a onda.......kuka i motika!
"AUTO" lokator split iz Nalepnice protiv kradje auta
Collapse
X
-
Originally posted by bricksta znam, ako hoces da verujes na rec nekome ko treba da osmisli novi sistem, da razvije neki uredjaj za koji se obecava da ce nesto da radi, meni je logicno da taj neko prvo treba da upozna osnove sistema koji bi da modifikuje.
Originally posted by MOSLERrazgovarao sa covekom koji iznajmljuje "bubice" za ispite i zanimalo me je sta ce biti kada pocnu da uvode ometace mobilnih na ispitima.Covek mi "mrtav `ladan" ogovorio da ce onda da se isprsi za neki uredjaj koji se prikaci na mobilni i onda sprecava ometanje mobilnih telefona
I na kraju ,mene zanima da li je moguce spreciti ometanje mobilnog telefona ,na to se moze dati odgovor u prostoj formi DA, NE ili NEZNAM, nema potrebe pisati postove od pola strane
@TETAK ako prilikom kradje koriste ometace,pitanje je da li ce taj skriveni mobilni ikada vise biti dostupan jer ako auto odvezu u neku betonsku garazu bez signala verovatno ce ako pocnu da traze po kolima naci i taj mobilni
Comment
-
-
Originally posted by Bond-James BondMani je zanimljiva ona kutija u tvom gepeku, neki je jos zovu i woofera auto necu da ti diram iz postovanja prema Opel-u
Comment
-
-
Sta briga nekog ko iznajmljuje pomenute bubice kako radi gsm mreza
ako hoces grubo receno, covek te farba do te mere ko da prica sa ovcom.
izvini, ako nisam bio jasan ranije.
tipican pravarant, sve moze da obeca.
ne postoji tako nesto znaci mora on da to izmisli a da bi izmislio mora da zna kako sve radi, od temelja.
mogu i bez pola strane da upotrebim nekoliko reci da se razume ali nije za javnost recnik...
mogu i ja da ti obecam da te vodim na izlet do planete Venere samo da uplatis kartu kod menevolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
AMAN ljudi
drzite se teme jel neko neshto pametno uradio povodom ovoga i jel ima neku ideju gde bi se mob mogao sakriti
a to shto kazete da ce neko da mi krade kola sa ometachem GPS-a je eventualno statistichka greshka.... dozvolite da pokusham da pojasnim
dooooobra vecina nashi automobila relativno jeftina i nema u fabrichkoj obpremi gps tracking devices (naravno kao i uvek chast izuzecima sa skupocenim masinama koje imaju to) i lopov kad vidi Yuga, Keca, golfa 1, 2, 3 nece ni da poooomiiiisliii da u kolima moze da postoji neki sistem pracenja (sem mozda komshiskog kera koji ce se umoriti posle 20 metara i vratiti nazad)
a u moru takvih (relativno jeftinih ispod neka bude i 10.000e) automobila, koji chine 85% (lupio sam ali je idalje solidna vecina) svih automobila na nashim drumovima, kako naci svoj ukraden ????
E TU LEZI PREDNOST OVE IDEJE, je lopov koji je doshao da mazne Yuga ce da obije bravu/grune prozor, slomi bravu za sec/ kresne mashinu i ode u prvu garazu da ga cherechi i tu cela pricha i sa pandurima i sa jurnjavom prestaje jer auta kao auta vishe nema....
zato me vishe interesuje da se ideja sprovede u delo i da se malo mozga oko ovde teme a ne da naklapamo ko babe kako radi GSM i da se bakcemo sa teorijama prostiranja talasa... Nova: tema Kako radi GSM? ili GSM vs GPS ? a dajte ovo da reshavamo da vidimo konkretno cene, jeftinih telefona, kartica, punjacha, nahcin montaze da ne spadne punjach usled truckanja.....
meni je auto u fantastichnom stanju da se tako neki mobilni zauvek spakuje negde u njemu (komplet je u delovima i motor je OUT)
P.S. sory ako sam se maloali vec brdo postova chekam da neko kaze neshto vezano za temu, kad ono nishta.
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
@brick prijatelju,da bi me neko farbao ko ovcu morao bi onda da mu verujem slepo sve sto kaze i prenosim dalje to kao proverenu stvar a ne da tu informaciju primam sa rezervom.Da sam u tu pricu bio siguran izneo bi je ovde kao tvdrnju a ne bi izrazio sumnju vezi toga,ali nebitno.
A za to putovanje do Venere jer moze na rate ili mora samo kes
Comment
-
-
Po meni je najbolje mobilni sakriti u vrata, jos ako imas zvucnik u vratima pa vec idu zice, ne bi se ni videlo + je blizu osiguraca ( kod vecine automobila ) odatle se uzme ziva struja, punjac za mobilni se stavi u vrata, zajedno s mobilnim... ( koji moze da se zastiti od eventualne vlage i slicno )...Renault Twingo, 1.2
Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
Comment
-
-
Ne znam koliko bi vrata bila dobra za sakrivanje mobilnog jer je on prilicno osetljiv a vrata se non stop otvaraju i treskaju pa lako moze da se desi da se pokvari ili neki kontakt odkaci.Bolje bi bilo da se stavi negde ispod instrument table ili u gepeku-moje misljenje =]
Comment
-
-
Originally posted by MOSLERNe znam koliko bi vrata bila dobra za sakrivanje mobilnog jer je on prilicno osetljiv a vrata se non stop otvaraju i treskaju pa lako moze da se desi da se pokvari ili neki kontakt odkaci.Bolje bi bilo da se stavi negde ispod instrument table ili u gepeku-moje misljenje =]Renault Twingo, 1.2
Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
Comment
-
-
E, ajde malo više mašte....
Odlična su mesta u tabli iza auto-radija, pa iza kasete suvozača u tunelu iza ili ispred menjača.Nije loše ko može da pronadje onaj stari Erikson koji obložen gumom i vaserdiht.....
Naravno da lopovi posle kradje dobro pregledaju i "očiste" vozilo ali iz nekih drugih razloga koje ne bih komentarisao.
Kao što sam već pomenuo par drugova već ima ovakvu spravu i to radi.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
pa ne znam koliko bi bilo pametno iza radia osim ako nema bash mnogo mesta pa da se sakrije, jer nekako kapiram odma ce da chupaju radio pa ce da im ovo bude poslastica. Ipak se po meni ta zona otkriva medju prvima...
onda ispod instrument table zvuchi lepo ali po meni pre sa suvozachke strane jer ako mora prilikom paljenja auta da se sagne sa lampom ispod volana (iliti vozachke strane) i vidi mobilni prikachen odozdo, priznajte da bi mu bilo chudno....
po meni, negde u tablu (manje baktanja sa kablovim i strujom) ali tipa ispod onih zvuchnika na tabli sa gornje strane..
Visoko je, nije previshe zashushkan pa da gubi signal, i kod eventualnog kvara moze da se dodje do njega relativno brzo
no TETAK ima li nekih kreativnih ideja od tvojih drugara... chisto me interesuje kako su oni gledali na celu stvar da li su nashli prvo praktichno mesto ili su malo vishe mozgali pa smislili neshto genijalnoPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
Comment