"AUTO" lokator split iz Nalepnice protiv kradje auta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

pazi rekao si dve lepe stvari u dve rechenice to je extra hehe ali ne daje rezultate

u jednoj nam laskash u drugoj shtitish interese tvojih drugara.....

ako je ingeniozno stvarno bih zeleo da znam shtek ne da bi ima maznuo kola (chak i da znam ko su ljudi ne znam da obijam kola pa i da mi glava zavisi od toga) nego da primenim ako je primenljivo kod mene

moze i na PrivateMassage ehhee
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Nezki
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2007
      • 409
      • Beograd

A i trebalo bi da se pazi kad se stavlja da se ne stavi negde gde bi eventualno smetalo muzici u kolima. Nadam se da razumete sta hocu da kazem.Npr meni se desava kada stavim mob u "rupicu" ispod plejera da se cuju smetnje ponekad (kao kad stavis pored monitora ili blizu zvucnika). To i cak kad me ne zove neko nego kada hvata signal posle tunela
      Opel Corsa C by Nezki

Comment

• madwap
        CBC Veteran
        • 02.09.2006
        • 177
        • Beograd

Da i zato je najbolje da se satvi u tunel od ventilacije, mobilnom ne smeta ni toplo ni hladno da mu duva, lepo se sakriju žice, 5 dana ga ne bi nasao...
        Renault Twingo, 1.2
        Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

Nesto zamrla tema,a?

Jel uradio neko nesto ili su ukinuli ortak lokator (imam postpaid vpm pa mislim da nema ta usluga).

Kakva bi bila kombinacija da se ubaci u vrata i zalije purpenom pa da mu to ublazi vibracije i eventualno ispadanje?

Ili silikonsko gnezdo?
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• fantastik
            CBC Senator XXL
            • 28.07.2005
            • 417
            • Novi Sad

samo da vas upozorim da nestavljate bas krseve od mobilnih

MOBILNI IZAZVAO POŽAR 30.07.2007.
            15:01 - Neispravna baterija mobilnog telefona je prilikom punjenja eksplodirala i izazvala požar u kući Ištvana F. [59] u Sremskim Karlovcima, saopštila je novosadska policija.

U požaru, koji je izbio juče ujutro, izgoreo je deo nameštaja i električni aparati u spavaćoj sobi, tavanski prostor je oštećen, a ostale prostorije začadjene. Materijalna šteta je procenjena na oko 80.000 dinara, navedeno je u saopštenju. (021)

Comment

• Djuka
              CBC Član
              • 04.02.2006
              • 83
              • Novi Beograd/Blokovi
              • Peugeot 308 1.6 eHDI

Moze li mi neko objasniti sam (ceo) postupak aktiviranja "ortak lokatora"?
              Hvala.

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Originally posted by fantastik
                samo da vas upozorim da nestavljate bas krseve od mobilnih

MOBILNI IZAZVAO POŽAR 30.07.2007.
                15:01 - Neispravna baterija mobilnog telefona je prilikom punjenja eksplodirala i izazvala požar u kući Ištvana F. [59] u Sremskim Karlovcima, saopštila je novosadska policija.

U požaru, koji je izbio juče ujutro, izgoreo je deo nameštaja i električni aparati u spavaćoj sobi, tavanski prostor je oštećen, a ostale prostorije začadjene. Materijalna šteta je procenjena na oko 80.000 dinara, navedeno je u saopštenju. (021)
                To se desava ali retko,ja bih tu ubacio onaj mali accu od 6V sa njim moze dosta dugo da radi,naravno te stare krsine i rade na 6 i 7.2 V

Comment

• bob_
                  CBC Početnik
                  • 20.03.2009
                  • 1
                  • bg

Re: "AUTO" lokator split iz Nalepnice protiv kradje auta

ljudi nemojte da se zamajavate sve su to gluopsti kartice telefoni napajanja svako malo upoznat lopov ima kod sebe ima spravu od 18 evra koja ometa rad telefona a i satelit nemoze da prikaze gde je i dali se krece automobil samo moze da potvrdi poslednju lokaciju i ako je odatle nestao auto i nema ga za njih je tu a za lopova u garazu i spremnu za rad pretragu sta sve ima i koje zastite a i doterivanje da ga gazda ne prepozna vise i kad stopira da nezna da se vozio u svoj auto TEHNIKA JE NAPREDOVALA ALI VANI KAO I LOPOVI A GRADANI ZAOSTALI.

Comment

Working...
                  X