Originally posted by starac vujadin
S 2000 protiv konkurencije
Collapse
X
-
@ Horsepower
Nemoj da pricas napamet i dajes neke komentare, eto samo da bi nesto napisao. Auto daje mnogo toga za te pare. A cini mi se da ovde kosta 31.000 eur...trenutno ga nema na lageru pa ne mogu da proverim...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinJeftiniji je od Boxstera, Z4 i Audi TT, a to mu je glavna konkurencija, a jedino je Porsche bolji auto...ali ne toliko kolika je razlika u ceni. Kod Honde je odlicno sto njegovi konkurenti obicno imaju motore od 3 litre i registracija je ovde mnogo skuplja, a Honda samo 2 litre i to bez turba.
Comment
-
-
Originally posted by Honda@ Horsepower
Nemoj da pricas napamet i dajes neke komentare, eto samo da bi nesto napisao. Auto daje mnogo toga za te pare. A cini mi se da ovde kosta 31.000 eur...trenutno ga nema na lageru pa ne mogu da proverim...
S2000 po ceni nebi trebao biti skuplji od Mazde MX5 Miate ($25,000 u najboljoj verziji) ili u najgorem slucaju Saturna Sky Red Line ($27,000).
Comment
-
-
Pre ce biti Mazda MX5 Miata, Pontiac Solstice i Saturn Sky (u Evropi poznatiji kao Opel GT).
Inace, S2000, proizvodi se vec 10 godina, izgleda vec malo zastarelo, a kupci za kabriolete su dosta razmazeni, tako da je to razlog sto je posustala sa prodajom...U svakom slucaju auto koji je dokazan i koji se proslavio.
A najvise cenim jedan nesebican prilaz konstrukciji. To nije kupe sa isecenim krovom (kao Nissan ili Audi), koristi motor koji ne deli ni sa jednim drugim modelom (kao svi ostali) i jedini je model Honde sa zadnjim pogonom. Prilican investicioni rizik sa kabriolet koji nikada ne predstavlja okosnicu prodaje. Mogli su, ali nisu da odrade "ziheraski" i da uzmu vise para, ali nisu i svaka im cast na pristupu.
Comment
-
-
Porediti Saturn sky i S2000...znaci...
Mada kad poredis Dodge nitro sa EVO i STi...sta se pa ja cudim.
Nemas ti @HP POJMA o cemu pricas...nego ajde...
Tvoj pogledi na aute su tako plitki i ograniceni da je to strasno.Gledas ISKLJUCIVO broj konjskih snaga i CELOKUPNA ocena auta ti se zasniva na tome.
Strasno.....
Comment
-
-
Ne pada mi na pamet da ulazim u diskusiju, posebno kad je rec o Japanskim automobilima, tako da je ovaj komentar moj poslednji na ovoj temi.
Ali recu ovo: Da je S2000 odlican automobil, jeste sigurno, ali da je vredan svoje cene opstao bi duze na trzistu od jedne jedine generacije (ukupno 8 godina).
Comment
-
-
-
S2K je auto koji spada u grupu sa boxerom, 350Z, RX8, TT itd, porediti je sa mazdom MX5 je cista glupost i neupocenost u japnaske/europske aute.
Najbolji prijatelj mi ima S2K i auto je ludnica, poseduje sve sto treba takvom jednom autu i mislim da totalno opravdava svoju cenu, pogotovo kad se pocne porediti sa euro modelima koji su jos skuplji a manje nude, ili su u performansama losiji. Takodje se uz S2K dobija i najjaci dvolitarski motor ikad napravljen, koji je u isto vreme i veoma kvalitetan i retko se desava da ljudi imaju sa niima nekih problema.
Comment
-
Comment