Gde niklovati farove???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 24v
    CBC Senator XXL
    • 11.12.2004
    • 479
    • Beograd, Karaburma

Gde niklovati farove???

Posto su mi farovi na kolima losi jer su pozuteli unutra tj. skinuo se reflektujuci sloj sa fara, gde bi mogao odneti da mi se to iznikluje ili vec sta se radi sa farovima u tom slucaju? Ne mislim da ih menjam jer su skupi. Ako neko zna neka pomaze!!!
    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Bilo je rechi o tome ovde. Firma "DES"...
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• NemanjaNS
      CBC Veteran
      • 26.10.2004
      • 121
      • Novi Sad

Ako resis problem sa farovima na koradu pliz javi ovde, meni su isto bila veoma slaba svetla (iako su iznutra bili sjajni, sve ok), stavio sam jace sijalice i menjao relej (zaboravio sam koje pojacanje u W) ali nije bilo posebnog poboljsanja (prodao sam ga drugaru pa se on sad muci nocu). Na vwvortex forumu farovi su veoma cesta tema, ubacuju od BMWova i budze sta stignu (zamisli stakla farova na US corradu su jos mutnija od evropskog).
      Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

zamisli stakla farova na US corradu su jos mutnija od evropskog).
        u USA nema staklenih farova vec iskljucivo plasticnih, po DOT specifikaciji. i to je opsti problem sa svim evropskim markama.

najbolje resenje kada se far pokvari povrsinski sa unutrasnje strane je jednostavno zamena kompeltnog fara. mislim da bi trebalo kod nas da ima da se kupi u radnji, ili naruci i saceka 10tak dana.

sve ostalo je manje vise sminkanje kratkgo daha i bacanje para jer nece dugo trajati.
        novi far ne bi trebao da bude posebno skup, kao malo bolja guma reda velicine cene.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• 24v
          CBC Senator XXL
          • 11.12.2004
          • 479
          • Beograd, Karaburma

Corrado stvarno ima problem sa farovima. Ko god ga vozi ili vozio zalio se na farove. Neznam sta su uradili nemci ali su lose uradili!!!
          I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

Working...
          X