Ima u Srbiji jedan beli Pinzgauer na civilnim tablicama, verovatno ga je covek uzeo od vojske...
Gde nabaviti/kako doci do vojnog PUCH-a?
Collapse
X
-
Originally posted by starac vujadinIma u Srbiji jedan beli Pinzgauer na civilnim tablicama, verovatno ga je covek uzeo od vojske...
Puch jeste problem,jer vojska sve havarisane ili popravlja ili ostavlja za delove.
Znam da je pre vise god. bilo nekih Puch-ova na prodaju koji su bili izgoreli(u Bataji cini mi se,nisam siguran) ali je sa njih bilo skinuto sve sto se moze iskoristiti.
Drugar mi rece da u Kraljevu ima onih starijih(86-87 god.) 300d sa po 3000-4000 km,kad ih vec ne voze nek proslede koji...AL` nece da prodaju,znaju sta valja.
Ove novije(99-2000 god) sigurno nece prodavati taman ne imali `leba...
Sto se Pinza tice,znam da je vojska kupila bila par novih turbodiesela na probu jos tamo oko 2000.god(to su oni sa njuskicom napred i bili su beli)ali kasnije nisu uzimali nove.Inace, stari Pinz je benzinjara vazdusnjak...
Originally posted by MOSLERVidjam u Halooglasima jednog Puch-a.Cini mi se da je 230 Ge,1990 god. a cena sitnica 10 000 evra. Nije ni cudo sto se prodaje vec pola godine
Comment
-
-
Originally posted by TAZZZBOYDobro SUPER!!!
Ajde neka mi neko kaze G-DE ali G-DE ima VOJNIH otpada po beogradu, trebaju mi Piolotske kacige, i ANTI G odela!!!
10X
Narodna Banka je ove nedelje na licitaciji prodavala blindirane Puch-ove sa cetvoro vrata i prostorom za prevoz novca (produzena verzija). Bili su dosta skupi ali su zato u extra stanju!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Comment
-
-
Eh Mercedes ili Puch, isto sra. samo drugo pakovanje.
Model koji vozi nasa vojska i policija je iz sredine osamedesetih i model je 460 i noviji 461. Najcesci primerci su sa 300D motorom poznatim iz mercedesa 123. U policiji su postojali i jos uvek postoje i benzinci sa 280 motorima.
Noviji modeli 461 su sa motorima 290D iz sprinter kombija.
Luksizna varijanta je model 463 i on se razlikuje od 460-461 permanentnom pogonu na sva 4 tocka i naravno po spoljnim i unutrasnjim luksuznim detaljima.
Sto se tice prodaje zadnja licitacija vojske bila je u Kraljevu. Prodavan je Puch G LWB 300GD iz 1985 koji je naleteo na minu. Naravno nisam zeleo ni da ga gledam. Nepostoji trenutno nacin da se dodje do Pucha iz vojske.
Zadnja policijska licitacija i prodaja bila je na placu kod soko starka. Prodavali su nekoliko puhova, naravno raskupusanih i cena im se kretala od 2000 do 4000 EUR-a.
JSO, BIA i ostali naravno imali su i pre 2000 Puchove i mercedese 500.
Jel ti to imas neki stranac koji bi da registrujes?
P.S. Obozavam taj auto
Comment
-
-
ma samo bih da dodjem do tog chuda od kola.
stranca nemam.
u stvari puch je za mog ujaka.
ne bi se radile nikakve prepravke u G, ostali bi svi puch znakovi!
cela ova prica mi sve vise deluje kao nemoguca misija.---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
citam ovo i ne mogu da vjerujem - pa zar je tako tesko doci do puch-a u srbiji? u RS ih ima i previse a i vojska ih stalno prodaje. smao ne znam kako bi izgledao uvoz iz RSZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Upravo zbog muvanja, svi su stavljeni u vojsci pod centralnu upravu i evidenciju. Imao sam mogucnost cak i kompenzacije sa jednom vojnom postom i nudili su mi sve od vozila (mislim da bi i tenk dali) ali puch nikako nisu mogli da daju.
Inace sto se tice RS to je potpuno druga situacija, znam da ih ima na prodaju ali im jecena losa odnosno nepostoji nacin da se legalno uvezu u Srbiju.
Kupiti G wagen je stvarno problem. Godista oko 90tog kostaju i do 15.000 EUR-a ako su iole dobri.
Noviji nesmem ni da gledam koliko kostaju.
P.S. Puch = Mercedes G, to su dva ista automobila. U svajcarskoj naprimer postojao je samo Puch i to u svim varijantama. Ista fabriga u Gracu pravi i jedan i drugi.
Comment
-
-
Nije isto naravno, prohodno, nezavisno vesanje...
Ali vojni trose obican benzin imaju vise karburatora....
Do njih moze lakse da se dodje...
Comment
-
Comment