To je samo jedna od mnogih klasicnih prevara preko interneta...
Kako jednostavno doci do famozne Medjunarodne vozacke dozvle
Collapse
X
-
Halo, pa vec sam napisao i iz linka koji sam ostavio PDF sa motormänen site, to je kao AMSS , koji su ovlasceni za izdavanje, 2 tipa postoje po dve konvencije iz 1949 i na 1 god je i 1968 na 3 godine.
Cak i stoji spisak zemalja gde koja vazi, i koja pravila vazse po te 2 konvencije..
Mante se corava posla, vec sam ostavio broj racuna za uplatu "Trpeza"Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTOna iz konvenizje iz 1949 vazi godinu dana
Ona iz konvencije iz 1968 koju izdaje AMSS je na 3 godine.
http://www.motormannen.se/mm/site/tjans ... t_korkort/
Ko zeli onu na 10 ili 20 godina, neka uplati 5000 dinara na racun
82.145.151.75
da naznakom
Trpeza
Posaljite i sliku, garantujemo da ce se naci na meniju
PS: u Evropi jedino Rusija, Modavija i Albanija MORA internacionalna dozvola.
EU netreba, bivse drzave stare Juge, PREPORUCHLJIVA.
Koj sam im djavo ja davao pare do sada?
Comment
-
-
Otkud ja da znam zasto, Crveni Krst?
Ljudi mi smo u Evropi, svi znaju kako izgleda nasa vozacka dozvola, nema zemlje gde nismo biliAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOST
I ovde kad se nastanis u Svedsku, prvu godinu imas pravo da vozis sa nasom dozvolom, posle toga moras da polazes za svedsku dozvolu jer nepriznaju nashu.ovde priznaju, dao im nasu, a oni mi dali njihovu na dozivotno, bez ogranicenja
Comment
-
-
Vidi ovo Borise.
Znam decka iz tvog kraja (u Belgiji). Makedonac, sa jos belgijskim drzavljanstvom. I, posto je tamo jevtinije polaganje otiso student na odmor i polozio. Mislim, stvarno polozio i dobio mak. dozvolu. Mislis da su mu Belgijanci zamenili za belgijsku?
NO WAY. Smeta sto ima belgijsko drzavljanstvo i nije sa njom dosao u Belgiju. Hteo sam reci da ima izuzetaka kad ne moze da se zameni strana dozvola. Normalno, jos uvek moze. Svi smo mi zamenili. I Preza je, ali je to bilo nekada. Sad vise u Svedskoj ne moze. Obavezno je ponovo polaganje. Samo da se uzmu pare uglavnom ko vec ima dozvolu za koju je polozio a nije je negde kupio. Bilo je ranije i toga.
Inace ti kreteni sa te reklame gore kasne jedno 30 godina kad su se prodavale dozvole.
U Belgiji se tada nije ni polagalo uopste. Dovoljno je bilo da se trazi vozacka i dobije se i to na kucnu adresu u postansko sanduce.
Svega je bilo nekada.
Comment
-
-
Ovde je drugacije, chim dobijes dozvolu za nastanjenje imas ista prava kao svedi i kace te svi njihovi zakoni. Zato nemoze da se prevede ako nije iz EEG zone.
A ja jesam preveo ali je i izgubio do te mere da sam morao da polazem ponovoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
i to sto kazes, jos mi nisu trazili dozvolu kad me zaustave u Srbiji, svi oce pasos
Tacno bi mogao i bez dozvole da prodjesAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTOvde je drugacije, chim dobijes dozvolu za nastanjenje imas ista prava kao svedi i kace te svi njihovi zakoni. Zato nemoze da se prevede ako nije iz EEG zone.
A ja jesam preveo ali je i izgubio do te mere da sam morao da polazem ponovo
I ovde imas sva prava kao Belgosi osima da glasas (sto meni i odgovara), ali eto mozes da prevedes dozvolu.
Comment
-
Comment