Ahha pazi je pored juga majke ti
Krov u visini haube na jugu aa
Uvek se odusevim kako ovi automobili na fotkama deluju prostrano i veliko a onda kad ih vidis uzivo ili na nekoj fotografiji na kojoj su pored nekog auta cije dimenzije znas, izgledaju kao da su iz Matchbox kutije
Uzgred, ne svidjaju mi se ove "propeler" felne.......u stvari, mislim da utisak najvise kvare ove "nitne" po rubu.....
Naravno da u NSX može da stane ko hoće. Tokom 90ih ga je imalo gomila NBA košarkaša. Prvo, dvosed je (u svakom dvosedu ima više mesta nego u petosedu), drugo napred mu nije motor, pa su pedale lepo gurnute unapred i unutra lepo legneš i opružiš se .
Dok ja to ne osetim, tesko da cu da poverujem...Stajao sam pored njega, definitivno je nezgodan za ulazak za dvometrase, mnogo je nizak, ali sve za lepotu...
A opet, dok ne sednem, i ne vidim razmak volan-kolena-centralna koznola, onda mogu da sudim..
Ajd da se i ovde opet oglasim po pitanju crvenog Nsx-a...gotovo sam siguran da je to Honda sa Horgosa, bila je jedno vreme i u Su, decko koji je vozio je sada u Usa...a vlasnik u Horgosu je prodao Nsx-a, pa ga je opet u nekoj trgovini vratio nazad...cuo sam da je ceo farban...kontaktirajte Sabija za vise informacija, on zna auto...
@Trio @NSX- Meni jedan od najdrazih automobila...umetnost na tockovima...trkacki,fenserski,otmen SVE u jednom....Predivna je...nisam je jos video uzivo,ali i na slikama je uzbudljiva...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment