Auto za mog matorog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Astra, zašto ne,ali razmisli i o Oktaviji karavan, samo mislim da bi trebalo dodati neku kintu više!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Vectra B bi bila odlican kupovina jer je pribliznih dimenzija kao passat. Mislim da je bolja varijanta benzinac, pa ako je problem potrosnja uvek postoji mogucnost konverzije na gas. Tesko da ce bilo koji dizel imati ispod 200.000 km, a u tom slucaju postoji opasnost od skupih popravki.
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• scarab26
        CBC Senator XXL
        • 27.09.2006
        • 353
        • bgd

astra G 1.6 16v ili 2.0 dti najbolje opcije za matorog. delovi i majstori uvek dostupni. i ja za svog matorog preporucujem istu opciju.

octavia nikako ne moze biti skuplja od astre - auto jednostavno ne vredi ni centa vise, samo manje (zena vozi stari model 1,9tdi 2004) - pricam iz prve ruke - auto je korektan, ja sam extra zadovoljan, ali od astre g nije bolji.

Comment

• PINHEAD
          CBC Senator XXL
          • 30.03.2005
          • 373
          • BG, Vidikovac

Pre ce biti 1.6 posto je registracija za 2.0 24.000 ( kolega registrovao 406 pre par dana)

Jedan prijatelj koji se bavio prodajom nemackih polovnjaka mi je pomenuo neku "fabricku gresku" na tom 1.6 motoru. Mada on kaze da ima i 2.0 i da generalno svi opeli imaju?? E sad, ne uzbudjujem se previshe oko toga, nego me chisto zanima jel neko zna neshto o ovome ili je to rekla-kazala....
          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Za tu gresku na 1.6 prvi put cujem,mada posto je to najslabiji motor u paleti i za ocekivati je da bude losiji u odnosu na vece.
            Sto se izbora auta tice ako ti je cale do sada vozio Pasat,bolje neka uzme Vektru jer Astra je tesnija i neudobnija.Vozio sam oba Opela i zaista nisu za poredjenje.

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

I ja da dodam, Vectra B u svakom slucaju, bolja je od Astre G, i to za manje kilometraze benzinski motor, ali ne 1.6 16V. Uzasno je slab motor za tezinu vozila. Najbolja kombinacija je mozda 1.8 ili cak 2.0.
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
              X