H
acord 2.2icdti ili golf gt 1,4 tsi ili lexus is 220d
Collapse
X
-
O kakvoj je opremi rec u automobilima Miki?Da li je full ili...?
Pitam zato sto sma vozio Lexus lS250, i auto je extra...udobnost, osecaj u voznji...Sto se tice izgleda stalno komentarisem sa drustvom kako extra izgleda i naravno - po meni je daleko lepsi od pomenute honde.Ali to je vec stvar ukusa.
Lexus je koliko znam uvek u full-u i zato pitam sta se poredi.Velika je razlika kad je auto osnovni model i kad je full (full-a - sto bi nasi rekli).A Lexus u full-u je boji nego Honda u full-u.
Honda je super autic, malo trosi..pouzdana je..itd itd.Ali, opet...Lexus je Lexus.Nije za dzabe zadnjih 15 god prvi na listi J.D Powers-a
Ako je cena ista - Lexus.MIslim da ce za date pare dobiti vise...3 godine garancije mu je dovoljno...Japanac je to (i to ne bilo koji), nece da se raspadne po isteku garancije.
Istina...prvi put cujem za diesel Lexus, i neznam koliko se (i da li se) uopste razlikuje EU od US trzista, ali poznavajuci Lexus...ne sumnjam u kvalitet.
Btw, kad sam vozio lS250..par minuta pre toga sma vozio najnoviji BMW 325 xi, i u Lexus-u se tacno oseca "klasa".Mada...od lexusa se i ocekuje da bude iznad BMW-a i MB.
Comment
-
-
dok mi vecamo i glasamo izgleda da je pala odluka...
paz sad ..dobro se drzite
bmw coupe 330cdi sa nekih 37000km,2003 godiste za nekih 26000eura i 2 godine garancije..."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Imao je na raspolaganju, novi Logan a uskoro izlazi i New Lada samara.
Pre ce biti to za kolegu.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
Comment