Po meni Mondeo...kolko sam ja ukapirao to je u engleskoj extra prodavan model, misim to im dodje kao klasika..tipa oces komforan porodnicni, auto..to je to...dobijes Allround auto...pogotovo za te pare....mozda ima honda ali benzinac.
za i protiv sledecih vozila?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by VockoOriginally posted by TAZZFOCUS i PEUGEOT HATCHBACK...
Za koju namenu je auto?
Ja bih MONDEA... Volem LIMUNZINE
Comment
-
-
-
Mondeo definitivno.... Iako je ranije Ford imao los imidz, sada se intenzivno trudi da to popravi, prakticno smanjujuci sebi profit. Imas i garanciju i udobnost i vozne karakteristike u jednom paketu. Iz iskustva znam da je Mondeo prelazio i po 80-90k km u 2 godine u vise firme bez vecih problema. Za tim kolima sledi Zafira, ali je ona ipak klasa ispod, ali nudi malo veci prostor i kasnije jeftinije odrzavanje, pa onda C-max...
307 bih izbegavao u sirokom luku. Motori su solidni i to nije problem, ali kod njih stalno nesto nije u redu. Ta vozila po firmama uvek predstavljaju kost u grlu, zbog ceste neispravnosti!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Vocko, naravno da ima veze.......a i panduri ih voze!
Pežo 307 me uopšte ne tangira, ali da ste udarili po Alfi 156 ili Pežou 407 koji sam dobio pre neki dan, e onda bi bilo svašta!
Da se vratimo na temu, znači dogovorili smo se....MONDEO ili ladna Morava!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
besmislenog li glasanja, pa ponudjena auta su iz potpuno razlicitih klasa i cenovnih kategorija. razumeo bih dilemu: zafira, touran, c max, corola verso ili c4 picaso ili na primer vectra, mondeo, laguna ili 406.
pitanje je da li hoces limuzinu ili mpv ili hatchback?
postavljac ankete je prvo trebao da definise budzet, potrebe u smislu velicine porodice, upotrebu vozila u smislu grad/puti godisnju km, pa da mu se osnovu toga daju sugestije.
Comment
-
-
Upravo tako, rekao sam da gledam auto u rasponu od 18-21k po ceni, takodje da bude dizel i da bude dovoljna za porodicu.
Zamolio sam za Vasa misljenja a ne afinitete prema ili poredjenja izmedju poejdinih modela.
Znacio ovo nije glasanje tipa ovaj je lepsi ili nije klasa ovog, vec Vase licno misljenje, iskustvo ili nekoga vama bliskog, da bi eventualno mogao da se ja licno odlucim za bolju opciju u odnosu cena, kvalitet, oprema, udobnost, garancije, odrzavanje a naravno i dalja prodaja... kasnije.
Za sada sam vec izbacio neke iz opcije, ali sam samo kao ideja mozda jos ubacio Toyotu corolu verso, ali ona vec kao polovna varijanta stara godinu dana i sa nekih predjenih do 30-tak k km.
U svakom slucaju posto cenim ovaj forum i misljenja ljudi koji na njemu provode svoje vreme, HVALA svima na dosadasnjim misljenjima, a i na buducim novim.
Neka tema bude otvorena jos koji dan.
@ Igor (prolupator) pa mislim da je zrtva u mojoj glavi velika, odreci se kluba, ali NE necu prestati da budem clan kluba, samo cu dolaziti sa nekim na skupove, jer ne zelim da napustam najbolju OPCS ekipu.
Izvinjenje za offKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ma dodji ti i sa Fordom i biciklom i trotinetom ako hoces. Napisacemo mi OPEL i na Fordu, ne sekiraj se nista. Samo ti donesi najbolju odluku.
Ja sam, kao i ti, pristalica krilatice da se auto, pogotovo nov, kupuje u trenutku najbolje ponude, dakle, ono sto se najvise isplati tad kad se i kupuje.
Elem, vozio sam aktuelnog Mondea, ide kao mecava, mesta dovoljno, stabilno, upravljivo...
Zafira mi deluje toliko kompletno da nemam ni jednu zamerku (ko rece da je klasu ispod Mondea?) lepo se sedi, prostrana kao dnevna soba, milina, gepek ooooogroman, samo kratka garancija. Ne znam za razliku u ceni ta dva modela...
Sto se tice Corole Verso, polovnjaca je, ne prodaje je valjda tip zato sto mu se svidja ali tebe mnogo voli pa ce da ti ucini ?! Da je Avensis pa ajde... ovako
Samo se ti nama "muci" u svojim nedoumicama, pa kad odlucis
Comment
-
-
Polovnjava corola verso bi se uvezla neka od preko, po mom izboru. Nije ta prica o kojoj ti Igore pricas.
E da cene,
Zafira 23.300
Mondeo 20.300 sajamski popust i rasprodaja zbog novog mondea, od opreme nema kozu i xenone
C-Max 19.450
Corola Verso 2005 godiste u SOL opremi, do 30 000 km na BG table je oko 19 500Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Corolla Verso moze da bude dobar soping, veruj mi!!!! Motor 2.0 D4D je jako tih i lepo povlaci. Vrlo je mali potrosac.
E sada, iz mog iskustva jer sam ga probao je da auto odlicno lezi za svoj oblik, lako je upravljiv, solidno pregledan i ne kvari se. Ovaj motor je mnogo manje osetljiv od 1.4 D4D i 2.2 D4D. Odrzavanje je minimalno, jer trapovi su mu od Aven**** (veci i tezi) i traju vecito. Kocnice ma koliko divljao, ne trose se mnogo, bar fabricka postavka. Filter vazduha, Motul ulje i filter ulja kostaju u ovlascenom servisu oko 6500 din na servisu koji se obavlja na 15K. Razmisli malo o tome, pogotovo jer je Toyota poznata po malom padu vrednosti!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ako vec dajes 20k uzmi nov auto...non je nov (nevazi za zastavu) koliko vidm Ford daje 4 god garanciju. Sto je po meni u ovom dobu elektronike, dizni i ostalih osetljivih sranja jako bitno.
Ako vec razmisljas o polovnom autu od 20k tu ti onda spada i Passat.
Comment
-
Comment