Hitnooo Momci i devojke MAzda br. motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CSI
    CBC Član
    • 09.08.2005
    • 40
    • SCG

Hitnooo Momci i devojke MAzda br. motora

Pozzz,
    bas mi je hitno i javljam se kasno znam, ali nemam gde da pitam, dao sam kaprau za mazdu (morao sam zasto... kasnije). e sad Br sasije sam video samo na onoj plocici dal ima jos negde ja mislim da sigurno ima ukucano na sasiji, a i br motora na bloku ne vidim dal j eon ukucan ili kao na francuzima na plocicu??? AJ ako stigne neko do 12 sutra!!!

da mazda 323 sedan '91 1600ccm
    CSI
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

br motora je ukucan na bloku, a br sasije je utisnut u karoseriju (vertikalni deo ka soferci).

Comment

• Ivvan
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1574
      • Nis
      • SAAB 9000

Da broj motora je ukucan na bloku, ako se dobro secam na strani koja gleda prema putnickom delu.
      Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• CSI
        CBC Član
        • 09.08.2005
        • 40
        • SCG

br motora i sasije

TNX,
        ubio sam se trazeci po bloku nema, a nisam siguran gde je tacno, a ovaj na sasiji ima samo tu jednu metalnu polocicu na sasiji ispod soferke 10cm puta 5 cm na popnitne ili tako nesto a ne vidim ukucane brojeve u karoseriju na limu. a blok je malo masan, , znam da tu mora biti ali ne vidim, moracu da skinem neki deo..
        Hvala na brzim odgovorima...
        CSI

Comment

• StreetRacerCA
          CBC Senator
          • 11.06.2006
          • 238
          • Čačak
          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ako ti je sad od neke pomoci, br. motora se nalazi na bloku, na unutrasnjoj strani, nema sanse da ga vidis bez ogledala i svetiljke koju zavuces unutra. garant!
          znam ja, zaustavio mene murkan davno, pa kao da me proveri.... i onda hoce da vidi br motora. gleda gleda gleda... gde ti je br motora?
          otkud ja znam, ja umem samo da vozim
          Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• gille
            CBC Senator XXL
            • 24.09.2006
            • 593
            • Belgrado

Na bloku, na strani prema šoferšajbni, ispod ventil dekle (desno od natpia Mazda kada gledaš odnapred auto)

Comment

Working...
            X