Clanstvo u AMSS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Evo ni ja nemam bas neko lepo iskustvo sa amss:
    Pre par godina sam sleteo sa puta u pola noci u sneg i nikako nisam mogao da se izvucem. Zvao amss, oni mi preporucivali da pozovem prijatelja dA me izvlaci...
    Kasnije sam ponovo zvao, posto nisam mogao da se izvucem (ni uz pomoc prijatelja) i insistirao na dolasku posto sam clan...

Rezime:
    2 sata kasnije smo se nekako iskopali iz snega (oko 2 ujutru), a oko 6 ujutru mi je zvonio mobilni i pitaju dal sam se izvukao ili da salju kamion...ajme!!!
    pozdrav

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

update:

Zaboravih:
      Iskusniji kazu da operateru na telefonu treba precutati da ste clan amss da bi poslali vozilo, a kada dodju vi im utrapite kupon
      pozdrav

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Ja sam clan ADAC-a. Srecom sam njihove usluge koristio samo jednom, kad je drugu pukla guma na autu, a kljuc za menjanje se pojeo iznutra, pa nije mogao sam da je odsrafi. Stigli su za manje od pola sata i zamenili gumu.

Inace, imam clanarinu za celu Evropu, ukljucujuci slepanje, popravku sitnih kvarova, transport do bolnice u slucaju nezgode, besplatno slanje lekova iz Nemacke, za slucaj da ih u zemlji nema, kao i transport helihopterom ili avionom nazad u Nemacku, ako se utvrdi da adekvatna zdravstvena pomoc ne moze da se pruzi u zemlji gde se desila nesreca. Od dodatnih besplatnih usluga, imas besplatne auto-karte za koj god kraj sveta ti treba, evo sad sam bas narucio za Californiju. Cena je trenutno 80e godisnje.

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Originally posted by bakara
          Iskusniji kazu da operateru na telefonu treba precutati da ste clan amss da bi poslali vozilo, a kada dodju vi im utrapite kupon
          Prvo

a onda
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• moki
            CBC Član
            • 09.07.2007
            • 27
            • Novi Beograd

Clanstvo u AMSS

Ja sam neki dan uzeo ono za 1700din. Treba da prodje 15 dana od kad se uclanis da bi mogao da koristi "usluge".
            Spremam se u CG na more pa racunam da imam neku "sigurnost" sa sobom.
            Rekose mi da AMSS vazi u CG.

Comment

• Dren
              CBC Senator XXL
              • 24.08.2005
              • 1068
              • Sarajevo

Ne mogu vam pomoci sa isustvima sa AMSS, ali prije puta u BiH provjerite (ako ste clan AMSS) da li dogovor sa BIHAMK-om jos vrijedi...?

Naime za proslu godinu znam sigurno da je vrijedio reciprocitet za clanove, u pomoci na cesti na relaciji BIHAMK-AMSS, kao i BIHAMK-HAK... Za ovu ne znam, ali vjerujem da su to produzili... Ako postoji, a nekome zatreba, nije lose znati... Takodjer provjerite da li takav aranzman vrijedi sa AMSRS i HAK BiH (kao i dosta toga drugoga, bivsi AMS BiH se nakon rata "prestrojio" u 3 razlicita pravna lica, BIHAMK, AMSRS, i HAK BiH)... Pozivni brojevi njihovih dispecera su (nikome ne trebalo) redosljedom kako sam iz nabrajao: 1282; 1285; 1288. Naravno da prije toga idu pozivni brojevi +387 (mozda da trebaju i pozivni za gradove, a oni istim redosljedom idu ovako: 033; 051; 036)...

Gluho bilo...

Comment

Working...
              X