Tablica - kazna - hitno

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Ja u poslednje vreme vidjam "francuske" BG tablice, cak i prednje (sivo crne)
    Cudim se da se to ne kaznjava.

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Tablice u negativu

I ja sam video sam u gradu par automobila sa crnim tablicama. Deluju prilično zanimljivo. Zanima me šta kaže Zakon (mada pretpostavljam) i gde mogu da se urade? Zaprvo, najvaznije pitanje je da li panduri kaznjavaju.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Vec sam napiso gore - sve sto je van standarda koji je propisao ZOOBS, moze biti krivicno delo falsifikata.

Tablica je obrazac (javna isprava) koju je propisala drzava, isto kao i licna karta, pasos, pa i novac.

Dakle, sve sto se od toga izmeni ili napravi totalno drugacije, a javno se koristi je falsifikat i moze se popiti krivicna pijava koja lagano prolazi na sudu.

Valjda je sada jasno sta je po zakonu i da li je to legalno?
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Legalno nije, a mozes je uraditi u GANG landu za 1700din.
          Power of dreams !!!

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Mozes da uradis koliko hoces, ali cim stavis na vozilo umesto obavezne tablice, cinis krivicno delo falsifikata, kaznjivo zakonom! Ko hoce neka proba!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

sri je u pravu. mene su cesto zaustavljali zbog male tablice na saxu. ako te navata sa vilo kakvom koja nije original, skida ti obe, uzima saobracajnu i kazna za to je 500din + sto se protiv tebe pokrece krivicna za falsifikovanje a tu moze se nahebe samo tako zavisi od sudije. elem, ljermontova je puna onih srebrno crnih tablica iz ganglanda i tu izgleda samo oniu profitiraju a ne drzava. odavno je poznato da uz odredjenu novcanu nadoknadu mozete da birate reg. broj osim ako nije zauzet samo sto su ovi nasi debili pa da stvarno uzimaju pare ovim skorojevicima kao sto to rade slovenci. daj pare pa ako oces napisi i ime svoje.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

OK, odustajem.

Znaci, trebalo bi da kaznjavaju i te koji izradjuju falsifikate.
                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

vidis , to mi nije ni u jednom trenutku palo na pamet... tacno... GL ima tu masinu za stancovanje tablica jedino sto ne mogu da prave original vec ove vece i sa drugim fontom. sad ce cika sri da nam kaze sta i kako...

Comment

• Boki GTI
                    CBC Senator XXL
                    • 16.08.2007
                    • 505
                    • Beograd - Vozdovac

Sri je upravu sto se tice zakona, ali praksa pokazuje drugo u 95% slucajeva,
                    Imam drugara koga redovno zaustavljaju zbog crne tablice napred, a opet drugi drugar vozi strane table+crna+mala I NISTA.
                    Narvucenije ides na sopstvenu odgovornost.

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Jel ovo razjasnjeno, pa da se zakljuca ili ima jos neko nesto da pita i pojasni?

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

boki, crna mala strana ok ai crna , mala, velika ili bilo kakva sem originala domaca ne moze...
                        ajde cika sri, vidim da jedva cekas da metnes lock jos nam samo reci kako to da GL pravi te "falc" table i nikom nista osim onima koji ih koriste.

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Pravice ih dok nekom ne bude palo na pamet da jednog dana posao sa podnosenjem krivicnih prijava odradi do kraja, pa da zakaci i njih ili dok se neko ne bude setio da napravi akciju na temu - zarobi sve aute sa home made tablama i pisi svima. Vrlo jednostavno, onda ce sami prestati jer nece niko kupovati.

Comment

Working...
                          X