policija i limarske radionice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • muamua
    CBC Veteran
    • 25.02.2006
    • 194
    • muamua

policija i limarske radionice...

...moj komsija razlupao auto,posle pola sata ga zvali neki likovi da ga pitaju da li hoce da ga proda!!!!

Koliko li uzimaju za te informacije bem li ih...
    ...leva traka nije za sporu voznju...
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Moguce je da su videli negde auto pa nekako doznali broj preko tablica ili neshto sl.Siguran sam kao shto rekoshe da nije neka zavera.

I love my

Comment

• muamua
      CBC Veteran
      • 25.02.2006
      • 194
      • muamua

Originally posted by myokis
      To je verovatno policajac dao broj nekom svom prijatelju ili tako slicno.

Ne verujem da postoji neka zavera, da kao oni daju brojeve, a da ih neko za uzvrat placa za uslugu.
      Verovatno je samo sporadican slucaj.
      ...zaboravio sam da napomenem ...da su ga zvali likovi iz dve razlicite limarske radionice!!!
      ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Dešavalo se da likovi iz šlep službe daju takve informacije.Takodje su uz pomo?, verovatno ukradene ili izgubljene, policijske radio stanice prisluškivali komunikaciju saobra?ajaca i tako dolazili do informacija.Ovo nije prazna pri?a jedan od njih je pao pre izvesnog vremena!
        Naravno ostaje kao izvor inf. i policija.........
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

@tetak
          ukradene , izgubljene
          pa postoje skeneri za takve stvari
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Rendjo
            CBC Senator XXL
            • 26.06.2006
            • 340
            • Zadar HR

Meni su prijatelja koji je bio ozljeđen u prometnoj nesreći kao moj suvozać nazvao jedan odvjetnik da hoće li me tužiti I to odma sutradan Kakvi su to vezari,a?Mafijaši bolje reći.. On ga sterao u materinu i pitao ga ko mu dao njegov broj a odvjetnik samo poklopi slušalicu

Comment

• *Egon*
              CBC Senator XXL
              • 31.12.2004
              • 1232
              • Beograd, Dorcol, N 44

Originally posted by SAAB PoWeR
              @tetak
              ukradene , izgubljene
              pa postoje skeneri za takve stvari
              Ako radio stanicu koristis samo za prijem, nemoguce ju je locirati.
              Garaza
              1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Policija sa uvidjaja dojavljuje to je 100%. Skoro udes na topciderskoj zvezdi. Policajac sa uvidjaja daje vizitku limara i naravno zove "svoju" slep sluzbu.

P.S. ovo me nije iznerviralo sta ces imaju ljudi svoju fransizu
                https://t.me/pump_upp

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Kakva djubrad, sram da ih bude.Zaradjuju na tudjoj nesreci, ali zar malo kulture nemaju pa da pozovu coveka makar kroz 3-4 dana, nego odmah..Sramno, nemam reci.U ostalom kakva drzava takvi sluzbenici.Vise voil, cenim, postujem mafijasa nego policiju, on se krije iz svojih "muda" tj.ako ga smaknu smaknu, a panduri misle da su bogovi sto imaju znacku.

P.S.Izvinjavam se ako je neko od clanova pandur, mozda on nije takav, a ako jeste ono gore vazi i za njega
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394
                    • tu iza coska(Milwaukee USA)

@*Egon*
                    mislio sam za slusanje policije , posto je tetak rekao da se stanice kradu i gube , hteo sam da kazem da se mogu kupiti skeneri preko koih naravno mozes samo da slusas , neznam u EU. ali ovde u usa je to slusanje legalno ne samo policije vec mozes slusati koga hoces

sto se tice thi obavestavanja

ovde ako se nesto desi ,cak i ako dobijes kaznu
                    advokati imaju pristup posebnim stranicama gde mogu da vide sve tvoje podatke i tako ti salju pisma sa njihovim uslugama

verujem da i kod vas tako nesto postoi , ili neko odcvika informacije prijateljima
                    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Ma daj mani te te opcije, nema tu maltretiranja. Policajac koji radi uvidjaje ima vizitke i slep sluzbe i limara. Znaci nepostojiopcija (bar u 99% slucajeva) da lik iz slepsluzbe ceka u zbunju slusajuci pandursku motorolu? Ili jos gore da limarska radionica ima skener kupljen u konradu za 99E (slusa cak i AM avio radio primopredaju) i ceka da vidi gde je udes...

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Sigurno da ima policajaca koji daju takve informacije.Naravno da to izlazi iz domena njihovih nadležnosti, a sankcionisano je kao teška povreda radne obaveze.
                        Skeneri postoje i toga smo svesni.Zbog toga se u razgovoru i koriste šifre za id. korisnika i kvalifikaciju aktivnosti.
                        U poslednje vreme sistem veze je zna?ajno unapredjen pa "slušanje" kako ga zamišljate ne?e biti mogu?e.

Comment

• djukic
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2005
                          • 2526
                          • Beograd

http://www.calvertnews.info/c/505/calve ... nner-radio

Slusanje policije NIJE KAZNJIVO odnosno mozda i jeste po nekom nasem prastarom soc. zakonu

Novi sistem koji policija uvodi je oprema koju je jos Dusko Mihajlovic pribavio i nije previse komplikovana za slusanje (onome kome to treba naravno).

Sifre i kodovi su uobicajeni (osim za spec. slucajeve). Skeneri su jeftini i lako dobavljivi (konrad electronic i slicno).

Znaci ko hoce moze da slusa, a ko nece jeftinije mu je da odstampa vizitke i da uz "simbolicnu" naknadu dobije agenta na terenu. Jos pri tome agent ima svoje vozilo, prima platu za to i krajnji korisnik mora da ga pozove da izadje na lice mesta.

P.S. Agent na terenu nije skup jer je vec placen od strane drzave (poreskih obveznika) pa mu ovo dodje ko dodatni posao.

Comment

• supercow
                            CBC Član
                            • 14.08.2006
                            • 98
                            • Zarkovo - BG.

@tetak

Kazes da se se sankcionise "kao teška povreda radne obaveze" , sta znaci to u praksi ? I da li nekada neko sluzbeno lice osudjeno zbog takvog dela . (znaci ne interne konsekvence unutar stanice) .

poz.
                            STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Za?udili bi se koliko policajaca "zaradi" krivi?ne, prekršajne i disciplinske prijave.Naravno, nakon prijava sledi i suspenzija, kazne i gubitak posla.Konkretno za "saradnju sa limarima", kako je na temi opisano, nemam podataka da je neko prijavljen, ali se ogradjujem, jer mogu da pri?am samo o Moravi?kom okrugu.U svakom slu?aju te "kvarne" policajce opet otkrivaju i procesiraju pripadnici policije, što uvek isti?em kada se pri?a na ovu temu, a što mediji pa ?ak i naši predstavnici veoma ?esto zaborave da naglase.
                              Najvažnije je i najteže ?istiti u svom dvorištu, ali donosi višestruke dobiti!

Comment

Working...
                              X