policija i limarske radionice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • doc
    CBC Senator
    • 25.08.2006
    • 240
    • BGD/KG

a sta mi obicni gradjani da radimo u slucaju da vidimo neku takvu zloupotrebu?
    ja sam jednom otisao da prijavim krelca koji me maltretirao, samo su mi se nasmejali u sup kg
    Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Upravo vi u KG imate odsek Službe generalnog inspektora policije i to je institucija kojoj gradjanin treba da se obrati kada "oseti" na svojoj koži ili sazna za neke nepravilnosti u radu policije.Verujte mi da ?e tvoj problem veoma rado saslušati!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Ne znam, jaam totalno u policiju izgubio poverenje.Mislim da je sramota da tako nesto rade, ali nije to najgore, saradjuju oni i sa kradljivcima automobila...
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Možda......dok ih ne uhvate!

Ako imaš nešto, daj konkretno, može na PP, li?ni kontakt, tel.....kako god želiš!?

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Evo svezeg primera.Drugaru su pred novu godinu ukrali auto.Sticajem okolnosti zapisao je broj reg. tablica auta kojim su lopovi pobegli(ne njegove tablice vec od drugog auta ) i kada je otisao u SUP da prijavi kradju dao im reg. broj,policajac ga bledo pogledao i pitao" Pa sta ja da radim sa njim?"Drugar mu je rekao da proveri da vidi da li su tablice mozda ukradene sa nekog vozila,policajac izvrsi proveru i ustanovi da su tablice prave,tj da nisu kradene vec su sa tog auta i toliko o tome.Niti su hteli da provere vlasnika,da odu na kucnu adresu,ama bas nista .Ko zna mozda bi mu u garazi nasli auto koji je ukraden!
            Na kraju kada je drugar vec poludeo ,jedan od njih mu rece kao da je to nesto najnormalnije"Pa dobro ako ti se jave i traze ti otkup ti im plati i uzmi auto" Sta covek da kaze posle ovoga!!!

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Takve provere radi krim. policija, a policija koju pominješ samo prosledjuje informaciju do koje su došli, tako da ne mogu ni da odbiju zahtevanu radnju!

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Ma TETAK poenta je da niko nije hteo ni prstom da mrdne a zna se tacno koja ekipa operise po tom kraju,razlog vise sto je auto ukraden nedaleko od policijske stanice.
                Originally posted by TETAK
                Upravo vi u KG imate odsek Službe generalnog inspektora policije i to je institucija kojoj gradjanin treba da se obrati kada "oseti" na svojoj koži ili sazna za neke nepravilnosti u radu policije.
                Kad si vec pomenuo,da li znas gde u Nisu mogu gradjani da se pozale na nesavestan rad policije?

Comment

• supercow
                  CBC Član
                  • 14.08.2006
                  • 98
                  • Zarkovo - BG.

Policija u globalu funkcionise kao i sve u ovoj zemlji , ali treba imati jednu stvar u vidu da isto ima zloupotrebe u zdravstvu , prosveti ... svugde su isti problemi i tu kada odes kod nekog doktora/profesora da prijavis zloupotrebu polozaja najverovatnije neces nista dobiti time. Pa evo ovo sto je bilo u KG-u...koliko meseci se samo to kuvalo pa nije bilo nikakvih rezultata do sada ..

Meni inace najvise smeta sto su prosecni pripadnici mup-a na koje nailazim (interventna,saobracajna ) uglavno sa izgledom i manirima likova iz filmova o nacistickom gestapou . samo jos neke oziljke na licu da imaju , po mogudjstvu povez preko oka i jednu drvenu nogu.....Inace u globalu mislim da se stanje u Mup-u prilicno poboljsalo za zadnjih nekoliko godina ...
                  STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828

Comment

• dintel011
                    CBC Senator XXL
                    • 12.03.2005
                    • 348
                    • Beograd, Vidikovac

"...cak i interventna seta tarzanke..."
                    Dok nisam video, nisam verovao, mislio sam da je to samo u rimi...klinac, maksimalno ima 20 godina a bezobrazan i kurcevit ko da je na belom, a mozda i jeste.

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

@tetak

Jasno mi je da branis svoje kolege ali se nadam da vidis sta se desava okolo. Ajde nama za ljubav kada budes negde malo dalje od svog reona nagazi po gasu pa ponudi kolegi neku kinticu (hiljadarku na primer) da vidis kako ce da mu zasijaju oci.

A na koji nacin se zalimo kada smatramo da smo "osteceni" kako vi to kazete?

I da li imam pravo da se zalim ako me tzv "interventna brigada" bez ikakvog obrazlozenja drzi po cicoj zimi van automobila duze od pola sata da bi na kraju rekli ono majmunski "pa ajde da te pustim."

Da me pusti? Pa nista nisam uradio sto je protivno zakonu. Da nije protivzakonito tociti gorivo u 3 nocu kada se vracas sa puta? Ili to sto sam kupio bombone? A tek to sto sam stao na pumpu koja mi je na 50m od kuce (da nebih ujutru tocio).

A sto se tice saradnje - preprosle godine kada mi je izgoreo auto odmah sutra sam dobio poziv "da li hocu da ga prodam" - i glzas mi je bio jako poznat a i nacin oslovnjavanja (nije bilo batice nego nesto bash specificno ali u tom fazonu) - policajac koji je vrsio uvidjaj. Pa ti vidite koja je to vrednica - radi dve smene, dva posla!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Sad neznam ranije si mogo da se zalis kod nacelnika tj.primao je jednom nedeljno ili mesecno sad neznam

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Naravno da možeš svoj prigovor izneti na?elniku policijske uprave(nekad SUP)Niš, nebitno je kojim danom, samo se prethodno najavi kod sekretarice.
                          U Nišu kao i u KG postoji odsek službe gen. inspektora pa možeš i njima,ali ti savetujem da prvo startuješ na?elnika!
                          Ina?e, nema potrebe da štitim nikoga posebno, tim pre što policajce koji se neprimereno ponašaju ne bih nazvao kolegama, bez obzira što ne?ijom greškom nose uniformu.Pokušavam jedino da vam objasnim na?in funkcionisanja službe i da vam ukažem na to kako se treba ponašati odnosno šta možete a šta ne možete u kontaktu sa policijom.

Comment

Working...
                          X