Jurcam i ja, kad sam u prilici, nego u ovoj Belgiji po ceo dan guzve pa onda pokusavam u zadnje vreme sve manje da vozim po guzvi, a zato nocu, uhhh.
Evo sad sam dosao kuci, bilo je samo oko 200, juce isto tako.
Do 150 na autoputu.Auto Honda Legend 3.5 V6.Ne isplati mi se vozit brže za Zadar Zagreb jer ionako stanem na kavu pa čemu onda žurba?Može debelo preko 200 ali rijetko ga furnem toliko..Auto je plinaš
Vozim maksimalno koliko dopustaju uslovi na putu i vozilo. Uvek jurim na auto putu i to mi se svidja, ne znam sta bih drugo radio na putu sa vise traka.
Opustanje moze da se desi na nekom regionalnom putu.
Kapiram da bih i ja na auto putu vozio vise od 200, samo kad bih imao sta da vozim toliko
I meni deluje da neki lazu, pogotovo ovi sa jacim autima. Ispade da svi vozimo po ogranicenju
Kad idem na posao 80, a kad se vracam 160
Na poslu kamione vozim oko 80, svi su krsevi fapovi i tamici. Sluzbeni kombi fiat dukato 2.8 jpd 120-170, a sluzbenog keca oko 110.
Najcesce 100km/h, brze jedino ako udjem u zavetrinu neke besne makine do 140-150km/h (minus koliko laze cajger)... mada kratko jer imam utisak da ce poiskakati ventili...
Renault Twingo, 1.2
Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
Zavisi od toga s kim sam u kolima.Kad vozim zenu i cerku, oko 140km/h.
Kad vozim sam 150-180(jednom sam i 190,samo jednom).
Kad vozim ženu, vozim samoubilacki(nije mi ni do zivota).
Interesantno je da je iznad 150 nekako sa manje buke i vibracija.
Uvek se preslišam kakve su kočnice i gume.
Auto je vektra b 1.8 16v,
95-100kmh. Ali i tako vozeci preteknem masu auta koja voze sporije oko 70, 80kmh. Dionica Sarajevo-Visoko. Nisam imao priliku da probam neki drugi auto-put licno vozeci.
ajde, da utjesim neke, jutros sam po brzoj cesti (nije cesta, nije autocesta) gazio 200 konstantnih. al jebiga, izmedju 5 i 6 ujutro nema zive duse radnim danom...
Comment