neki dry ice valjda je to obi?an led
Remove Car Dent With Airduster...
Collapse
X
-
A sta kazete na ovu foru?
Moracu da iskoristim juga kao zamorce, na njemu ima i ulubljenja i ogrebotina a i ako s****m nesto mnogo manja steta...
Comment
-
-
Originally posted by IvanTJa sam danas probao na jednom autu i uspelo je.
Pogodite sta sam koristio umesto CO2?
TNG1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
-
Na srpskom jeziku je TNG, ali posto je bilo "nerazumljivo", napisao sam kako ga zovu. Otuda butan, a pored propana ima jos koji sastojak, no to je totalno nebitno ovde.
Comment
-
-
Ej, ja bih ovo probao, imam na 2 mesta manja ulubljenja, naravno nema nigde da se nadje ovaj CO2 sprej, pa jel ima neko kome je ovo fino uspelo da me posavetuje gde i šta da kupim?
Vidim kroz celu temu prepirku o tome da li može neki ovaj obi?an air duster ili ne, ne vidim komentar na "Kalte" sprej koji je Vladd koristio, vidim da je IvanT uspeo sa plinom, ali o5 ne znam kako, iz kog spreja ili ?ega god, pa eto ?isto ako može neko krajnje objašnjenje od nekoga sa iskustvom...?
Comment
-
-
I ja sam zainteresovan. Imam na krovu bas blago udubljenje, kao stvoreno za taj pokus.
Pa neka neko javi za taj sprej.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment