da, 30 je valjda granica izmedju novcane kazne i oduzimanja dozvole jel tako?
Kojom brzinom vozite u gradu?
Collapse
X
-
Zakljucak uglavnom svi voze brze po gradu nego po auto-putu
Kako nemam auto koji bi se posebno mogao pokazati na autoputu (a i nije mi to toliko interesantno), brzinu povecam van grada po krivinama gde ne ugrozavam nikoga sem sebe, u gradu retko iznad propisa, ne moze-guzva + nemam para za taj sport
.
Comment
-
-
Ujutro od Zemuna Ka gazeli 80 km/h prvih par km, oko gazele 2km/h mozda 5km/h
Predvece kad idem kuci od Gazele do Zemuna i do 100km/h i gledam i smejem se oni pacenicima koji cekaju u pravcu Zemun - Gazela.
Inace po gradu narocito noculaganica, vidim da moram da pazim na Vas gore koji jurcate
Comment
-
-
Originally posted by MOSLERPo sporednim ulicama do 60 km/h u proseku,na bulevarima do 80,poooonekad 100 ili malo iznad ali uglavnom nocu.
Kad sam u Nemackoj, onda uglavnom 10-ak km prekpo ogranicenja, ako sam sa autom na Nemacke table....dok sam vozio na nase, nije me bilo briga mnogo.
U USA se tek privikavam, ali od 25 do 45 milja, zavisno od ogranicenja
Comment
-
-
30-70.
desi mi se da doguram do 80+ kada ne pratim brzinomer, ne osetim.
u bulevarima sa 4-8 traka za vožnju gde je pregledno vozim onoliko koliko ide ostali saobra?aj i ne gledam na brzinu.
u uzanim ulicama, naro?ito jednosmernim i naro?ito u blizini škola vozim 30tak nekada i manje.
uopšte izbegavam vožnju po uzanim zagušenim ulicama i radije napravim nešto više km po dužoj trasi ali sa širim ulicama gde nema ili je redje stajanje u koloni.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
danju 70-80km/h (obicno i vozim oko 70 po gradu)
nocu do 140km/h (ali samo na duuugim ulicama gdje nema mogucnosti da mi neko izleti - zivim u aglomeraciji od cca. 3 miiona stanovnika)
a onim Z3-M sam proletio 230km/h oko 14.00Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment