Maksimalno brzo koliko saobra?aj dopušta!
Hebi ga, uvek negde žurim!
lol, same here
uvek negde kasnim/žurim/da stignem ranije ...
danju:
nagazim ga koliko mogu. poštujem samo crveno, puna i ograničenje ne postoje. nikad nikoga nisam čuknuo, uvek su mene udarali jugići koji ne mogu da ukoče kao ja sa ABS-om. toga se i ježim, kad vidim da jugo iza mene fino gazi, odmah ga propustim.
noću posle 10h:
striktno poštujem propise, + 20 km/h max.
ima puno ludaka: što pandura, što onih koji odvale 120 kroz crveno. gledao sam sudar kola ispred mene i ludaka koji je prošao kroz crveno. ono se ureže u sećanje doživotno.
Ja bih voleo da mogu da idem 20km/h na Brankovom mostu, prema gradu, u 4 popodne .
Kroz Zemun je ogranicenje 40, svuda, a pokazalo se da voznja preko 60 na odredjenim deonicama nije zdrava, uske ulice, parkirani domacini izlaze sa svog imanja....
NBGD ima pravce gde moze da se razvije, ali dzabe, tu su semafori koji imaju neki svoj rezim...
Prosek je uglavnom nikakav, ponegde 60-80, i par puta kazna...za "92", a kocio sam, ...Jocica mi...
Joj i ja sam pre par godina gledao kako pezo 205 prevrce i zavrsava na zidu kuce na 6-7 metara ispred mene nakon sto je izasao na glavni put i odvalila ga neka zena u 128ici... Jezivo...
zivim na vracharu i kad krenem ka gradu kolima, to traaaajeee, ili bulevar stoji ili s.vladara + parking. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a poshto mi se auto trenutno `opravlja, uzivam u lepom vremenu (ali kad bude 40 stepeni necu vaditi **** iz auta marak putovao 2 dana)
obichno +20 od ogranichenja, extremne brzine iskljuchivo auto put van grada i po mogucstvu ne NASH auto put nego madjarski, austrijsi ili talijanski...
samo 0-ogranichenja PUN GAS
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Obicno vozim koliko i ovi ispred mene... A to nocu bas i nije pametno... uplasim se nekad kad vidim da je to oko 100, posto nemam obicaj da gledam brzinu... Do sada me nikad nisu u paru zaustavljali, uvek strada onaj ispred
Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous !
2008 C4 Grand Picasso, 1.6 HDI Comfort 110KS
Od gazele do pumpe pre plavog mosta autoputem nocu do 190.
Ustanicka te prosto mami da ides brzo, jer kretenski semafor na uzbrdici posle hotela Srbija prema Konjarniku nije sinhronizovan sa prethodna dva, tj jeste ako nagazis. Btw, jos nikada nisam video pesaka da prelazi ulicu kod tog semafora, a crveno traje pola sata. Ne secam se brojeva ali nocu moze na mestima i preko 100, a danju brzinom kolone.
Uglavnom vozim 60-80. Ali zato u manjim ulicama, i onim sa pesacima i decom, maksimalno sporo. Sto duze vozim sve vise uvidjam moguce nepredvidjeno ponasanje ostalih ucesnika i racunam s tim.
Ako se trazi prosecna brzina, ona mi je 33km/h po bord komp.
Ali vidim da svi stavljate brzinu do koje cepate po gradu i osecate se bezbedno, to je kod mene izmedju 80 i 90km/h u petoj...dan/noc isto mu dodje...
Vozim koliko uslovi saobracaja dozvoljavaju, najcesce brze od 60 jer jednostavno ne trpim da vozim konstantnom brzinom (recimo 2500rpm u 4.) vec teram dok ne moram da kocim. Takodje ne trpim da stojim u koloni pa izbegavam da vozim u vreme gradskih guzvi oko tri sata...
Comment