Koliko vredi Renault Megane break expresion 1.6.?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Koliko vredi Renault Megane break expresion 1.6.?

Kao sto pitanje kaze:

Koliko vredi Renault Megane break expresion 1.6, 2001. godiste, datum prve registracije: 30.08.2001., pređeno 135.000 km.
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Pa negde izmedju 5 i 6000 eur.zavisi od celokupnog stanja auta
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

Moj rodjak je to godiste dizela platio 7000, a presao je 160 000.

Comment

• ferry
        CBC Veteran
        • 31.01.2007
        • 101
        • Beograd

tesko za te pare a da valja, ja kada sam kupovao, dobar auto tog godista nisam video ispod 6000, osim fiata.

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

I mene isto zanima, posto sam danas nasao jednog 1.6 16v za 5500e 2002 god. Ali bi trebalo malo da se poradi na njemu...
          I to je jos bio pandurski, sta mislite o tome, jel vredi?

Zna li neko koliko kosta zamena zupcastog kaisa na ovom modelu?
          pozdrav

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

Pa oterajte ga pre kupovine u servis neka ga detaljno pregladaju i nakace na komp itd...

Samo mora da bude neki razlog zasto su toliko jeftini, taj pandurski ko zna kako je vozen, mozda su ga satrali panduri, a mozda i nisu, ne mozes znati dok ne proveris....

Inace ljudi, bolje kupite za manje para, malo stariju Omegu kao sa mog avatara, po meni stvarno odlican auto, vozio sam se u tom meganu i moja omega je za njega avion

Ne gledajte auto po godistu, nego po stanju i po kilometrazi, kako se za avione, brodove, glisere ne gleda uopste godiste, nego se gledaju preostali RESURSI, tako isto treba i za auto gledati, znaci stanje i kilometraza...

sta vredi sto je 2002. ako je presao boga oca i satrali ga francuski panduri??

Comment

• bakara
              CBC Senator XXL
              • 29.01.2005
              • 977
              • nBGd

Ma jok...auto je u originalnom stanju sa 145000km...fali tu i tamo po koja plastika, slomljeni branici i slicno.

Terao bih ga ja u servis, ali sumnjam posto auto nema tablice.

Sto se tice omege, dobar je auto ali za moje potrebe (svakodnevno provlacenje kroz centar) prevelik...
              pozdrav

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

E pa ako je originalnom stanju uzimaj, to je ponuda koja se ne odbija

mada je meni to sumnjivo, pandurski auto, slomljeni branici itd...

Comment

• bakara
                  CBC Senator XXL
                  • 29.01.2005
                  • 977
                  • nBGd

U stvari mene iskreno na tom autu najvise muci klima koja takodje ne radi, a ne mogu nikako da pretpostavim koliko bi me kostala njena popravka posto ne znam sta je pokvareno...

Idem sutra da pogledam da li je ostecen hladnjak i isparivac klime, pa ako su citavi verovatno uzimam.

Sto ti je cudno sto su osteceni branici?
                  Auto jeste pandurski ali nije bele boje vec zelene...to izgleda nisu vozili obicni panduri...
                  pozdrav

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

I niko da me posAvetuje dal ovaj auto vredi 5500?
                    pozdrav

Comment

• zux
                      CBC Senator XXL
                      • 10.05.2005
                      • 773
                      • Beograd-Filmski grad

ako je u iole dobrom stanju vredi
                      ali meni je to sumnjivo niska cena

Comment

• bakara
                        CBC Senator XXL
                        • 29.01.2005
                        • 977
                        • nBGd

Evo sta je bilo dalje:

na tom meganu je probijen hladnjak klime i to koliko se cini bas prilikom istovara sa kamiona.
                        Gazda nece da spusti cenu ispod 5500, a hladnjak klime je oko 150e +punjenje +ruke, verujem da ce izaci na 300, +sredjivanje branika i jos gomile polomljenih plasticnih sitnica...

Koliko sam video takav auto vredi oko 6-6200e, ja sam ponudio da onda oni srede klimu....videcemo sta ce biti.

Posto je auto pandurski, a gazda ima pricu da su zadnja leva vrata slucajno zakljucana sa decijom bravom i kao ne mogu se otvoriti, ja u tu pricu ne verujem, i zanima me da li bih mogao imati problema sa otvaranjem tih vrata?
                        pozdrav

Comment

• Marko001
                          CBC Senator XXL
                          • 09.09.2006
                          • 1070
                          • Belgrade

Bakara bas sam pre neki dan video sleper koji je vozio 10-ak Renoa. otprilike 5 Clia i 5 Megana I. svi su bili ili beli ili zuti i iscukani sa svih strana. moguce da je to jedan od tih automobila samo prefarban u drugu boju. Garantovano ih kupuju tako iscukane i sa ko zna koliko km predjenih i onda farbaju, popravljaju vracaju kilometrazu i prodaju ovde

Comment

• bakara
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2005
                            • 977
                            • nBGd

Ovaj auto je zelene metalik boje, nije farban nigde kao sto sam rekao u originalnom stanju i na zalost to je jedino sto mi se i svidja...
                            Znaci auto ide u kompletu sa izcukanim sajtnama, tu i tamo ponekom ogrebotinom, ostecenim branicima, prljavim motorom i relativno solidnim enterijerom (ne racunajuci plastike koje fale i slomljene podizace prozora)...
                            Ali zato ima uradjen servis, zamenjeno ulje, sva 4 nova amortizera, komplet nove kocnice, novi alternator, zamenjene kaiseve i spanere, kada ga stavis na dizalicu vidi se da je odrzavan nema sta!
                            Spolja nije nigde udaren, ali iscukan jeste, ma pravi sluzbeni auto!

Kako sam ga opisao, izgleda kao da ga niko ne bi kupio

Bas sam na klackalici, s jedne strane (mehanicki) auto je dobar, al` sa druge ima se uloziti u njega pa bar 500-600e i onda izlazim na cifru preko 6000 sto mislim da realno ne vredi toliko, i da za ispod 6000 mogu kupiti neki koji je vec sredjen (samo sto megane benz. nema nigde )
                            Problem je i sto je vlasnik umislio da taj auto vredi 6500 i da ga daje 1000e ispod cene, i ne zanima ga u kakvom je stanju...
                            pozdrav

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Tako si ga opisao da zvuci sumnjivo, kao izakan sluzbeni auto Bre moja Omega je starija pa nit je iscukana niti joj fale plastike ni nista

Comment

Working...
                              X