prolazio sam danaskraj jednog ogradjenog parkinga u centru i ugledam saab 9000 parkiran uz samu ogradu, a na njemu jedno 2-3cm prasine. odem do portira i pitam da li je na prodaju ili sta je u pitanju i lik mi rece da je auto zaplijenjeno od strane tuzilastva (ne znam kako i zasto - cova nije znao detalje a nije bilo sefa). navodno auto stoji blizu 2 godine.
auto izgleda ovako (cak su i felne u identicnoj boji)

(nisam imao cim da uslikam a na mobilnom su slike lose ispale...)
jedina razlika sto ozad ima crni gumeni spojler i reflektori su ovakvi:

unutra je siva koza i milion nekih dugmica na konzoli (vidjao sam razne 9000 ali ni jedan nije bio tako "nabudzen").
sef ce da bude u ponedeljak pa cu da odem da vidim sta i kako.
a pitanja bi bila sljedeca - kolika je realna vrijednost? nemam pojma koji je motor u pitanju - pise samo 9000 turbo. auto je ekstremno nizak (a cak ni gume nisu izduvale a toliko stoji
). limarija je zrela za farbanje ili makar poliranje - nema uopste hrdje (osima na jednom mjestu na zadnjem blatobranu gdje ga je neko zaparao ekserom ili tako necim ali je skroz izblijedio. unutrasnjos je koliko sam vidio kroz prozor solidna, jedino volan nije original nego je trokraki kozni D&W.
pomagajte!!! piko sam k'o neonka kad sam ga vidio
auto izgleda ovako (cak su i felne u identicnoj boji)

(nisam imao cim da uslikam a na mobilnom su slike lose ispale...)
jedina razlika sto ozad ima crni gumeni spojler i reflektori su ovakvi:

unutra je siva koza i milion nekih dugmica na konzoli (vidjao sam razne 9000 ali ni jedan nije bio tako "nabudzen").
sef ce da bude u ponedeljak pa cu da odem da vidim sta i kako.
a pitanja bi bila sljedeca - kolika je realna vrijednost? nemam pojma koji je motor u pitanju - pise samo 9000 turbo. auto je ekstremno nizak (a cak ni gume nisu izduvale a toliko stoji

pomagajte!!! piko sam k'o neonka kad sam ga vidio

Comment