Auto-skola i lekarsko uverenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Auto-skola i lekarsko uverenje

Zamolio bih ljude iz BG-a za malu pomoc.

Posto devojka treba da upise voznju interesuje me da li imate neku auto-skolu koju bi mi preporucili (da imaju koliko-toliko normalne automobile). I da li neko zna koji poligon je najblizi Sajmu?

A sto se tice lekarskog uverenja - gde preporucujete da ode (da nije prevelika guzva).

Hvala mnogo!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Za auto skolu nemam pojma, a lekarsko se vadi u bilo kom DZ gde ima medicine rada i tu nema pravila da li je guzva ili ne, lutrija.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

ja mogu da ti preporucim auto skolu pravo....super su ...

inece su na nbgd ...razlog je zato sto su tamo dosta siroke ulice i nema nekih posebnih mesta na koje pandur moze da te zavuce....sto ce reci najlakse je za voznju...

a i auto skola je imala politiku barem pre 4god cas pocinje ispred tvoje kuce i zavrsava se tu.....
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• bakara
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2005
        • 977
        • nBGd

Kad je vec pomenuto...
        Evo jos jedan glas za auto skolu pravo, jedino sto je na nbgdu
        pozdrav

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Po mom misljenju auto skolu treba izabrati po nekoj prosecnoj ceni jer one jeftine vise puta obore kako bi se vratile na nulu,znam X slucajeva zato ovako i govorim. Znam za jednu lepu skolicu S&T coup,moja devojka je tamo polagala,vrlo su fini i opsirni prilikom obuke kandidata. Sto se tice lekarskog uverenja po mom misljenju i iskustvu u Bileckoj na Vozdovcu ima najmanje guzve-nisam nikad cekao!!! Dodjes,odnosno ona oko 7 ujutru i za nekih 30min.sve gotovo.
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• HotDog
            CBC Senator XXL
            • 06.05.2005
            • 965
            • BSG 75 (011)

Zeleno Svetlo, mozes da biras koji ces auto, od toga ti zavisi cena, imaju centar u Cvijicevoj i na Novom Bgd, korektni, ali valjda zavisi i od instruktora.

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Sto se tice lekarskog pregleda nije losa studentska poliklinika, nije neka guzva za lekarski pregled uglavnom zato jer ljudi misle da tamo mogu da idu samo studenti

Comment

• dukili
                CBC Veteran
                • 29.08.2005
                • 104
                • pancevo

za lekarsko se obrati u medicinu rada u dzordza vasingtona. kompletan pregled traje 45minuta i skroz je formalan.

pozdrav.
                "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
                da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• Pop_Djujic
                  CBC Član
                  • 16.12.2006
                  • 73
                  • Beograd

za lekarski najbolje i najeftinije ti je u savskoj ulici kod srpske banke u zavodu za zastitu zeleznicara ili tako nesto ja sam tu odradio lekarski pre par godina bilo je znatno jeftinije,a i najblize ti je sajmu.a sto se tice poligona najblizi koliko ja znam je kod sava centra pa vidi koje skole tu drze obuku pa se odluci za neku ima ih 3 ili 4 koje koriste taj poligon
                  Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

Preporucujem auto skolu Breza na Zvezdari. Imaju jugice, fiestu, golfa, punto ja mislim...

jeste da nije kod sajma al jbg. Moj bratanac je isao u tu auto skolu, jednom sam i ja pricao sa njegovim instruktorom- cika Radetom. Stariji covek, profesor, smiren, stalozen, sa ogromnim iskustvom... stvarno svaka cast. i lepo ga je naucio, polozio je iz prve itd, a mislim da ne spadaju i skuplje.

Sto se tice auta, ja sam pre dosta godina isto polozio na jugu pa sta mi fali. bolje je polagati na losijem, na bolje se covek lako navikne, ali na losije jako tesko.

Moja preporuka za obuku na jugicu.

Comment

Working...
                    X