Da, da strpam buducu zenu i dete u kantu bez klime i ikakve aktivne i maltene nikakve pasivne zastite? Odlican predlog, hvala bogu pa imam izbor po ovom pitanju i ne moram to da im priredjujem...
The difference between men and boys is the price of their toys
ma kupi novo nesto ,pruzi se malo preko te cifre , ,,vervotno mozes toliko...neki Grande punto ,da ima klimu i to je to.
jer novo je novo,izabrace boju ,, ovo ono....
kad je bal(kupovona auta na poklon) nek je maskenbal.
ipak je to poklon,koji i kad se nebude vise koristio,bice zapamcen
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Veruj mi da ne zaboravljas. Ako neces BMW 3, to jest prevazilazi planirani budzet i to dosta, onda Mini ili Audi (tim redom). Ostalo je manje vise ili bacanje para ili opet daaaaleko prevazilazi budzet.
Mada novi Civic je, uff.... Taman za nju, ali kosta dva budzeta!!!!
da li si ti vozio auto koji po tebi ne moze da obidje autobus?
Inace da si procitao prvi post od 206 video bi da je napisao da mora da ima 100 ili vise konja, a to onda samo ostavlja kao opciju 1.6 motor sa 110 konja.
Vidim Verano spopada ljude po ulici da im da 1007 1.6 za 10.000...
Na stranu da taj auto ima vrata koja će ljude koji čekaju da se otvore činiti veoma nervoznim, tom modelu sa 1.6 motorom i 110 konja treba 12.5 sekundi do 100! Ej! Da ne spominjemo da ima onaj glupavi menjač koji ima užasan lag, a da ne pričamo koliko je "lako" uparkirati se sa tim menjačem ili okrenuti se ili tako nešto.
1007 je u bilo kojoj verziji spor i iritantan auto.
a sta mislis o saab 9-3 ili 9-5 - velik, bezbjedan, dovoljno jak i uklapa se u cijenu
ovo nije pristransost! ako je sigurnost primarna onda ces tesko da nadjes nesto bolje
Ako neko kaže da vratima treba cela večnost da se otvore, da menjač prilično laguje i ako fabrika kaže da je 12.5 do 100 onda je to meni dovoljno da taj auto smatram lošim...
Stotine stvari sam u životu kupio na osnovu interneta i rekla-kazala i ispostavilo se da su baš takve kakve sam očekivao... nije problem u informacijama koje se pružaju po medijima, nego način na koji se primaju te informacije.
Ako ti imaš 1007 kojem se vrata otvaraju brzo, kome se brzine menjaju kao na enzu i koji ide 8 sec do 100, pozovi me da mi pokažeš.
Nemam uopšte ni nameru ni vremena da se bavim bilo kakvom antikampanjom protiv pežoa, ali tu sam da 206ici (kada je već pitao) skrenem pažnju da se 1007 ne slaže sa onim zahtevima gore, forumi za to i služe.
Na stranu da taj auto ima vrata koja ?e ljude koji ?ekaju da se otvore ?initi veoma nervoznim
ja sam pro?itao u nekom testu novinara ?im se 1007 pojavio da je pri testu došlo do ozbiljnog problema- zimi se aku malo ispraznio pa vrata nisu mogla da se otvore nikako osim silom.
takodje zamerki je bilo da se vrata blokiraju od leda.
koliko je ta?no, da li je samo taj primerak bio sa greškom, meni se i najmanja naznaka nepouzdanosti ne dopada pa mislim da treba proveriti detaljnije.
Comment