Auto ~10.000 EUR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Astra je u Nemackoj 9.000, znaci najmanje 12-13.000 ovde. Previse.

Lancia Y mi vise lici na igracku, iskreno, ne bih eksperimentisao puno, a A2 je preskup za ono sto nudi, kao sto je receno.

A-klasa nije los izbor, takodje.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

A klasa, ali samo nova, ova starija i nije nesto, niti ljudi imaju reci hvale!!!!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Sta je zamerka?

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Ako je shto bolja bezbednost jedan od najbitnijih faktora onda je C2 bolji izbor od C3, jer ima i bolju zashtitu dece, odnosno efikasniji paket pasivne bezbednosti za klince.

Poprilichno je ista situacija i sa Mazdom - Mazda 2 ima 4 + 4 zvezdice (putnici + deca), opet bolji paket pasivne bezbednosti za decu od modela Mazda 3.

Pug 1007 je po pitanju bezbednosti najbolji u ovoj klasi, ima svih 5 zvezdica za putnike, odnosno 3 zvezdice za bezbednost dece. Medjutim, gledao sam neki test na TV-u, malo mi je onaj koncept sa klizecim vratima izgledao trapav i nespretan. Jeste praktichno reshenje za ulazak u auto na natrpanom parkingu, i jeste pristup unutrashnjosti auta vrlo lak sa otvorenim vratima, ali bi mene chinjenica da moram da chekam svaki put 10-ak sekundi pre nego shto udjem u auto jako iritirala. A onda, ako senzori u klizecim vratima registruju neki objekat na svom putu vracaju se u prvobitan polozhaj, pa sve ponovo. =] To je mozhda dobro bezbednosti radi, ali zamislite situaciju da pada kisha a vi chekate pola minuta da udjete u auto na parkingu. Po meni jedan vishe modni detalj, apsolutno dobro reshenje za zadnja vrata nekog cargo modela, pick-upa i slichno, ali za prednja, vozachka i suvozachka vrata - malo preforsirano.

Shto se Minija tiche, definitivno auto sa najvishe stila u grupi, ali ruku na srce i on je donekle precenjen, a pitanje je u kakvom bi uopshte stanju nashao Minija za taj kesh. Ako budzet nije u opciji, definitivno moj izbor u toj klasi.

Po meni je "najblizhe pameti" uzeti neku Toyotu Yaris, i mislim da se sasvim lepo uklapa u budzet. Pored pouzdanosti i proverenog kvaliteta, jako lepo "lezhi" lepshoj populaciji, stilom jako malo zaostaje za Minijem.

Josh bih u razmatranje uvrstio i Merc A klasu, za 10 k mozhe da se nadje "krcata" dodatnom opremom, odnosno sa Avantgarde paketom opreme, i to u sasvim finom stanju.

Razmotri i Hondu Jazz, koja je takodje "na vrhu zadatka" shto se bezbednosti tiche, sa 4 +3 (odrasli + deca) zvezdice na Ncap testu, mada ne znam postoji li interes dotichne g-djice za nekog japanca. =] Ali, recimo, model koji bi takodje trebalo razmotriti kad je lepshi pol u pitanju, tim pre shto je taj model Vicky Henderson svojevremeno ishvalila "na sva usta" kao pravi zhenski auto. =]

PS. Ne mogu da se otmem utisku da ce se ovo ipak zavrshiti onako kako napisa IvanT.
          http://www.bmw.tv

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Stabilnost, kvalitet, osetljivost na sve i svasta...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Originally posted by 206
              Sta je zamerka?
              Izuzetno neudoban auto u kome se uzasno visoko i glupo sedi. Nista posebno brz, pogotovo ako je sa automatikom. Doduse, zgodan je dosta za grad, s obzirom da je pregledan. Ceo auto bas i nije na nivou Mercedesa i ja ga nebih uzeo. Doduse, znam par ljudi koji imaju A klase i izuzetno su zadovoljni kvalitetom, ali se dosta zale na ove stvari koje sam primetio dok sam je vozio (10-ak dana)

Nova A klasa je odlicna, bas mnogo poboljsana, ali ona kosta vise od 10.000e.

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Je li neko vozio Megane Sienic(valjda se ovako pise) 1.9 dci 2000. godiste?Ja sam ga vozio, ono je ubitacno sporo, mislim da mu do 100 treba 15 sekudni, tako da je u poredjenju sa tim Pezoom on spor, a Pezo onako solidan, porodican auto, nije za trku, ali moze da povuce.
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Eto ti sad... a moj poznanik je zamenio staru verziju novom upravo iz razloga kvaliteta... sve joj je smetalo, stalno je imao neki problem, vecinom s trapom, ali to je malo posledica njegove voznje... Kao, taj auto mora da se pazi i mazi, nista ostro. I nije mu bio udoban, zaista, smesna pozicija i tako to. Kako on kaze, pravi auto za dokone domacice ...
                  Novi je zaista bolji i to dosta, ali je i skuplji...
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Eon
                    Moderator
                    • 10.03.2005
                    • 4225
                    • Beograd-NBG-44
                    • Superb 2.0 4x4 DSG

Kao sto su i pomenuli, stabilnost vozila je uzasna (delimicno resena ESP-om), kvalitet nije na nivou mercedesa, komandna tabla izgleda jako lose kao i veci deo materijala, motori su za tu klasu veliki potrosaci i dosta tromi, a dugotrajnost nije bas na nivou Mercedesa.

E sada, moja prijateljica, koja se dosta vozi zbog posla, imala je Merc-a A klasa starijeg i hvalila ga, ali u voznji je meni delovao dosta lose, sada kada je kupila novog, prica je potpuno drugacija, nekako je kruci a opet udobniji, mnogo solidnije izgleda. Presla je sa novim 30k i odusevljenje joj nije splasnulo. I za razliku od starog, novi nema problema sa elektronikom!!!!
                    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

OK, onda to otpada...

Nemojte bas da ste toliko decidni da ce Mini biti izbor, kao sto rekoh JAKO je skup (ili precenjen, kako ko voli...) i tesko da se moze naci za normalne pare, cak i 12.000 nece obavezno kupiti dobar Mini jer em ih ne malo em drze cenu, tako da favorit ili ne, mislim da ce na kraju ipak ispasti preskup.

Gledao sam malo cene A3, moze da se nadje dosta solidan auto za te pare.

Comment

• monkey
                        CBC Senator
                        • 14.11.2006
                        • 286
                        • Porec, Hrvatska

Ma mini cooper definitivno.... neznam kako se krecu cjene polovnih kod vas, ali auto je bomba. pravi mali auto za po gradu i za**banciju. a kad je peugeot van upotrebe, nece ni tebi dosadno u miniju. sta se tice sigurnosti, auto je siguran, isprobano na vlastitoj kozi...

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

13.000 pa navise.

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

Chovek upravo napisa da je i bazni model jako skup. =]

Audi A3 je sasvim dobra opcija, u verziji sa 1,6 motorom mislim da ja dobar kompromis. Razmisli i o modelu A2, generacijski je mladji i savremeniji, uklapa se u budzet (dodushe tesno) ali ima odlichne rezultate na Ncap testu. Meni vishe deluje kao auto za nezhniji pol, a iskreno recheno malo mi je i ekskluzivniji obzirom na veliki broj A3-ojki po putevima...

PS. Preteche me 206...
                            http://www.bmw.tv

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Koliko uopste kosta A2 kod nas?

Comment

• RANK
                                CBC Senator XXL
                                • 28.02.2007
                                • 1635
                                • Beograd
                                • FIAT MAREA WEEKEND 1

buba?
                                "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

Working...
                                X