Ostali su otpali jer su ili preskupi, ili se ne svidjaju, ili zato sto jednostavno necu da imam posla sa doticnom markom ili modelom. Takodje, i u gore navedenoj listi ima izuzetaka od ranije zadatih pravila, ali recimo da ovo za sada dolazi u obzir pa cemo praviti malo rigorozniju selekciju...
The difference between men and boys is the price of their toys
jbg. to ti je sad vise stvar licnog ukusa, svaki od ovih modela ima svoje prednosti mane, ali ukupno gledano svi su tu negde (a3 je sigurno najbolji auto, alfa mozda najlepsa i najbolja na putu, ali...)
ja bih od svega otpisao samo bubu, a od ostalih bih izabrao onaj koji je u najboljem stanju
mada razmislio opet o astri coupe bertone, ali sa nekim normalnijim motorom 1.8 16v 125ks je solidan izbor koji se sigurno moze naci ispod 10.000eur.
linija je fenomenalna, prostranost solidna, delovi i odrzavanje relativno jeftini
kako onda alfa 147?!!!
uzmi alfu 1.6 ts, mozes birat 105 ili 120 ks i bit ces zadovoljan, vec kad odustajes od mini-ja...
Pod "bubama" sam mislio na Lanciu, sto nikako ne znaci da cu i uzeti tu 147-icu jer je, iako dolazi u obzir za razmatranje, dosta slabasna na NCAP-u, sto joj i uzimam kao glavnu manu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Moj glas za 147!
Vozio sam sve osim C2 ali licno mislim da je taj C2 totalno "glup"auto.
147-cu je devojkina sestra uzela za 8000,2002god. sa 1.6motorom od 105ks(koji ide kao blesav) i taj auto je u totalnom fulu. Inace preko drugara je pronasla ovaj autic koji je preso svega 42800km!!!
Ima da se nadju i jeftinije ali bolje malo skuplje sa ful opremom i o.k.motorom nego neke koje cak ni klimu nemaju.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@206: Kupi ti, lepo, Zastavu, ako moze Skala 55, karburator (novo je novo ) i budi srecan i zadovoljan. Em je daleko ispod 10K junaka, em imas garanciju, ekonomicno je, udobno, a sto se bezbednosti tice, za 50E na pijaci kupis gomilu jastuka i lepo se ususkas
'Aj' sad ozbiljno: Sto se polovnjaka tice, kupi najbolju priliku u datom trenutku... Dopada mi se suzenje izbora, izbacio bih Bubu i A3, a i C2/3 mi nije nesto ... Ostaje samo Clio, kao najbolji izbor od ponudjenih...
Alfu ne razmatram uopste
Treba mi savet od Vas, naime ponudjen mi je Saab 9-5, 2001 godiste, motor 3.000 dizel, 180 ks, presao 114.000 km, stanje extra i sve ful.
Cuo sam oprecna misljenja o tom Isuszu dizel motoru (sada GM) i nadam se dan neko je imao neka iskustva sa istim.
Please help, i pozdrav
p.s. Izvinjavam se ako ponavljam pitanje i ako je bila diskusija, posaljite mi link gde je...?
@206 Nesto nisam shvatio, to vozilo ce voziti samo tvoja gospodja ili i ti?Ako ce ga ona voziti njoj treba neki fancy, lepi zenski autic, a u taj izbor ulazi Buba(jedino proveri koliko zvedica ima na crash testu), zatim smatram da bi joj lepo stajala i ova nova Corsa, mislim da je H, oznaka.N Cini mi se da si je vec pitao za Megana, a nije joj se svideo, ako je tako onda on otpada.BMW mislim da zeni sa detetom ne bi pristajao, pre svega mislim na neku estetsku stranu.Audi A2 je jako ruzan, tako da ti savetujem da ne razmisljas o njemu.A3 je ok izbor, ne znam koja je cena starije verzije TT-a ali je sigurno preko 15k, a ako ima za manje i to je dobar auto za zenu.Kada malo bolje razmislim Fiat mozda joj i ne bi odgovarao, jer ipak Fiat treba razumeti, stalno ga negovati, da bi propisno radio.
E ja se raspira, odoh da jedem.
Pozdrav,
Stefan
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Pa otvori novu temu pa pitaj tamo, ne offuj o mojoj.
Ok, postavio sam tamo gde treba. Btw, posto mi je ponudjena cena 10.900 (ovo nije oglas)tako da moze se smatrati i tvojim izborom (od mnogih) za lepsu polovinu.
Pozdrav
p.s. drugar je danas prodao punta 1.9 jtd 90.000 km, 2002 god. klima, muzika, sediste pozadi za dete i ...... za 5.400 j......ga mora da da ucesce za gajbu (kreda) a inace se kune u njega.
Comment