Originally posted by lanMi
Auto ~10.000 EUR
Collapse
X
-
I opet se prica svodi na Audi A3 koji ima skoro sve, pouzdanost, mali pad vrednosti, kvalitetni motori i karoserija koja je zasticena, relativno je lep, prostran je i bezbedan... Moj izbor je 1.8 ili 1.8T, ako nije izakan.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Svako ima svoj izbor... ali za ~10K junaka moze i nov auto... pa garancija i sve uz to... a za zenu i dete i ne treba mnogo konja ni bilo cega vec samo bezbednost, upravljivost, ekonomicnost, ergonomija...
Punto i Corsa (to je zapravo Punto opaljen munjom) su "najvozljiviji" i najpotpuniji gradski/zenski automobili koje sam imao priliku da vozim.
Ima sad i gomila japanaca/koreanaca...
Znam da iskace iz datih izbora, ali morao sam da napomenem.
Utice li mlada dama na konacnu odluku?
Comment
-
-
Naravno da utice, njoj i kupujem auto, necu da kupim nesto sto joj se ne svidja, zato i napisah ranije da Opeli nisu opcija.
Meni malo neshvatljivo, ali jedan od retkih Italijana koje bih ja licno i uzeo u razmatranja, Grande Punto, njoj se iz nekog razloga ne svidjaEh, zenski ukusi...
Comment
-
-
Punto grande, igrom slucaja ne izlazim iz njega zadnje 2-3 nedelje, ODUSEVLJEN sam autom. Da organizujemo test voznju za tvoju suprugu, pa da posle kaze da joj se ne svidja???Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Mene isto devojka ubi u pojam sa pricom o MINIju, to je apsolutno naj auto za zene, bez trunke sumnje, ali je skuuuuuuuuuup
C2 - jako mali (cak manje funkcionalnosti i od MINIja koji je igracka)
C3 - katastrofa nekvalitetan, kao i C2 uostalom
A3 - isuvise "sterilan" i nema osecaj kvaliteta kao veci AUDIji, izuzetno sam ga cenio dok nisam seo i provozao jedan (1.9tdi 2005.) i shvatio da je moj A4 '98. bolji auto, u svakom pogledu, osim po bezbednosti
147 - nezan, kvarljiv? (primetite "?", nemojte odma' drvlje i kamenje po meni), nije mi vise ni lep, nebezbedan
1007 - meni izuzetno zanimljiv auto, funkcionalan i bezbedan, losijih performansi i potrosnje, pitanje pouzdanosti
Grande Punto - dobar predlog
moj predlog: Nissan Micra - zenski auo, extremno pouzdan, kvalitetan, bezbedan
Comment
-
-
Originally posted by stefanves206, ne bih da budem indiskretan, ali ko kesira lovu ti ili ona.Ako ti uzmi malo stvar u svoje ruke, nema tu njoj se svidja ne svidja, vazno da tebi odgovara
Comment
-
-
A da se malo smirite sa tim rastezanjem? Da mogu objektivno da se "rastegnem" toliko koliko neki misle da mogu, bih - ali NE mogu. I ovo "rastezanje" preko 10K od nekih 2000 max ne ide iz mog dzepa, a za te pare sigutno ne mogu da kupi 207, ili ne znam ni ja sta dobro i novo...
Comment
-
-
Originally posted by WizDecidno si rekao da neces Corsu A Punto ti se dopada,znas da je isti auto u pitanju tako da...Suzuki Vitara
Comment
-
Comment