Produzenje vozacke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wooodoo
    CBC Senator
    • 01.10.2005
    • 214
    • Beograd

Ovih dana sam produzio dozvolu koja je istekla pre mesec dana.
    Potrebne su ti 2 slike,obrazac koji se kupuje u supu, stara dozvola i oko 750 dinara koje uplacujes preko 2 uplatnice.
    Ako nisi imao neko ogranicenje ne moras da ides na lekarski pregled. Dobices papir na kome pise da je postupak produzenja u toku i sa tim papirom mozes normalno da vozis dok ti ne urade dozvolu.
    http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

Za podru?je Novog Sada:

-1. Ode se u Šajkašku
      -2. Na licu mesta se kupi obrazac i uplatnica
      -3. Na šalteru banke/pošte (štagod ono tamo bilo) se uplati 440,00 dinara neka republi?ka taksa
      -4. Na uobi?ajenom šalteru stanete u red
      -5. Uz kupljeni (i popunjeni) obrazac za produženje i overenu uplatnicu takse priložite li?nu kartu i trenutnu voza?ku dozvolu
      -6. Kad do?ekate red sve to predate i na licu mesta za par minuta dobijete produženu dozvolu nazad.

Radno vreme šaltera 7:30 - 14:30

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

a gde ti upišu to produženje ?

pri?aš o prvom produženju ?

u mojoj bivšoj voza?koj nije bilo rubrike/ mesta za dalje produženje- za zadnjoj strani ima mogu?nost samo jednog produženja.
        to je iskoriš?eno pre 10 godina u mom slu?aju i danas na pitanje daljeg produženja administracija nema rešenja.
        osim potpuno nove dozvole.
        i taksu sam platio 730 dinara u BGD.

ukupno sam proveo celih sat i po vremena na šalteru, za takvu sitnicu.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875
          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Meni je vozacka izdata na 5 godina zbog kontrole (naocari) pa je tako i istekla 2006 tacnije 31.12.2005. i vec toliko me mrzi da je produzim. Znaci samo me je jednom neko pitao za to na sta sam ja odgovorio satro iznenadjeno pa kako kad to vazi duze??! Samo me upozore da ne smem da vozim tako i da produzim. Nije problem mi imamo ispostavu policijske stanice u naselju gde dokumenta izvadis brzo (obicno sutra ujutru jer se rade u centralnoj stanici u gradu) nego nemam vremena da vadim lekarski koji je obavezan. Uz to ide neka taksa stara vozacka i licna karta, naravno dve slike ako nema mesta da pozadi udare pecat, i neki obrazac. Nikakvo pitanje nisu pravili oko toga kad je istekla ali sam ja dovoljno lenj da ne izvadim lekarski za koji moram da izgubim jedno pre podne za sta iskreno nikako da nadjem vremena
          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• DraxNS
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2006
            • 520
            • Bačka Palanka
            • Peugeot 307 SW

Originally posted by brick
            a gde ti upišu to produženje ?

pri?aš o prvom produženju ?

u mojoj bivšoj voza?koj nije bilo rubrike/ mesta za dalje produženje- za zadnjoj strani ima mogu?nost samo jednog produženja.
            to je iskoriš?eno pre 10 godina u mom slu?aju i danas na pitanje daljeg produženja administracija nema rešenja.
            osim potpuno nove dozvole.
            i taksu sam platio 730 dinara u BGD.

ukupno sam proveo celih sat i po vremena na šalteru, za takvu sitnicu.
            da.. u pitanju je bilo prvo produzenje, dokucali su mi dokle sad vazi vozacka sa zadnje strane, na za to predvidjenom mestu. Sad sam miran do 2017

Comment

Working...
            X